Top 5 aspiratoare robot recomandate de Mobilissimo pentru cupoanele programului Rabla Electrocasnice de pe eMAG

Ieri vă prezentam topuri cu recomandări de televizoare și frigidere care pot fi achiziționare prin intermediul programului național Rabla pentru Electrocasnice. Astăzi v-am prezentat și 5 idei de mașini de spălat rufe care pot fi comandate prin intermediul voucherului AFM, iar acum a venit timpul să vă sugerăm și câteva modele de aspiratoare robot.

Acest ghid sosește la timp aș spune, având în vedere că aceste electrocasnice mici fac parte din etapa 3 a cărui start se dă mâine. Astfel, voucherele pentru achiziția aspiratoarelor vor putea fi revendicate începând de mâine, 10 decembrie, până pe 16 decembrie sau până la epuizarea bugetului alocat de 6 milioane de lei.

Pentru un aspirator mai vechi veți primi un voucher în valoare de 200 de lei și veți putea achiziționa aspiratoare clasice sau robot cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an. Reținem însă că voucherele dedicate primelor două etape au fost epuizate în mai puțin de 10 minute, chiar dacă bugetul alocat era mult mai mare, deci va trebui să vă mișcați rapid.

În ultimii ani aspiratoarele robot au fost la mare căutare iar eMAG are în ofertă în acest an peste 50 de modele care pot fi achiziționate folosind un voucher rabla. Să trecem însă la recomandări:

1. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Unul dintre cele mai ieftine aspiratoare robot din oferta eMAG este Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop. Este și foarte apreciat la cele peste 800 de recenzii în mare parte pozitive. El va putea fi achiziționat la suma de 649.99 lei folosind voucherul AFM și primiți și un voucher cadou în valoare de 100 lei. Acest aspirator vine inclusiv cu funcție mop. El se controlează facil prin aplicație și poate aspira atât podelele, cât și covoarele. Are o putere de 40W, un recipient colector de 0.6 litri, iar nivelul de zgomot produs este de 72 dB.

Este livrat cu o perie standard, una pentru praf și o perie laterală, iar el va merge automat la stația de andocare pentru alimentare. Acest aspirator robot poate depăși obstacole cu o înălțime de până la 2 cm, așa că un cablu uitat pe jos nu va constitui o problemă pentru Mi Robot Vacuum. Funcția pentru mop este bine-venită, are o mulțime de senzori, iar filtrele de praf se pot spăla, nefiind nevoie să le înlocuiești foarte des.

2. Aspirator robot Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH

Un alt model foarte apreciat și accesibil vine de la ROWENTA, varianta X-PLORER Aqua Serie 20 RR6875WH. El va putea fi comandat la suma de 753.99 lei folosind voucherul rabla și are o putere de 33W. Veți primi dacă îl achiziționați și un voucher cadou în valoare de 100 lei. Acesta sosește cu senzori anti-cădere și anti-coliziune și are un indicator luminos care va lumina atunci când recipientul colector este plin.

Avem de-a face tot cu un model 2-in-1, cu mop și rezervor de apă detașabil. El poate fi pornit facil din aplicație, însă nu poate fi programat și vine cu compartiment de scame detașabil. Este prietenos cu animalele și curăță inclusiv părul lăsat de micii patrupezi prin încăpere.

3. Robot de aspirare Roborock Cleaner S5 Max

Putem spune că acesta este cel mai popular aspirator robot din România chiar și la 3 ani de la debut. Alături de voucherul AFM scade la suma de 1599 lei, vine cu senzori LiDAR pentru navigare și poate fi controlat și programat facil din aplicația mobilă. eMAG oferă și în acest caz un card cadou în valoare de 100 lei. Puterea sa de aspirare este de 58W, iar nivelul de zgomot este destul de redus (60 dB). Capacitatea de colectare este de 0.46 litri, curăță foarte bine suprafețele și este recomandat în special pentru cei ce au locuințe mari și foarte mari.

El poate salva mai multe hărți și poate trece peste mici praguri fără să rămână blocat. Poate scana toate suprafețele din casă și știe să facă diferența între un perete și mobilă fără a se opri în ele. Se oprește doar după ce a terminat curățenia și se întoarce numai în locul de unde a plecat. Este un model deosebit de pliabil iar piesele pentru acesta sunt destul de accesibile.

4. 360 Robot Vacuum Cleaner S10

Acest model a primit o recenzie detaliată din partea noastră și va putea fi achiziționat de la eMAG la suma de 2349 de lei folosind voucherul AFM. Veți primi extra de la retailer și cardul cadou în valoare de 100 de lei. Este un model cu funcție de aspirare și spălare cu o autonomie generoasă, de până la 3 ore. Vine cu recipient de praf de 0.5 litri și are un corp ultrasubțire de doar 8.5 centimetri. Senzorii LiDAR triple-eye scanează încăperea 3D iar numărul de accesorii din pachet este impresionant.

Față de alte aspiratoare robot, 360 S10 permite adăugarea unei soluții dezinfectante sau de curățare în rezervorul de apă. Aplicația este intuitivă, are design minimalist și vine cu o serie de funcții smart foarte utile. Puterea sa este de 30W, iar nivelul de zgomot este redus (60 dB). Poate fi controlat inclusiv prin Google Assistant sau Amazon Alexa fără probleme și recunoaște suprafețele precis.

5. Aspirator robot Rowenta X-Plorer Series 95 Animal RR7975 (S95)

Deja am ajuns în zona aspiratoarelor robot de top odată cu acest model. Va putea fi achiziționat la suma de 2499 de lei (primiți și un card cadou în valoare de 100 lei) folosind voucherul rabla, iar el vine cu un motor BLDC extra-puternic ce livrează o putere de aspirare de până la 12000Pa. Vine cu două perii laterale pentru colțuri și margini și trei perii centrale pentru toate tipurile de suprafețe.

Rowenta X-Plorer Series 95 a primit și o recenzie detaliată din partea noastră și a impresionat plăcut prin autonomia sa generoasă de până la 225 de minute. Vine cu 3 perii, inclusiv pentru îndepărtarea firelor lungi de păr ale animalelor, se conectează rapid la rețeaua Wi-Fi și este ușor de utilizat și controlat. Nivelul de zgomot este scăzut (doar 53 dB) deși avem o putere de 75W aici. Capacitatea sa de colectare este de 0.5 litri.

Pentru mai multe aspiratoare robot puteți accesa site-ul eMAG de !

Citiți articolul original pe

Negarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.
Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola