Tendinţe în modă – sezonul rece 2013

Aşa cum probabil v-aţi obişnuit deja, fiecare sezon din fiecare an, aduce cu sine multe schimbări în ceea ce priveşte noile tendinţe în modă…prin urmare, cei ce ţin pasul cu ce se poartă mai nou, ar trebui să fie puşi deja la current pentru această toamnă.
În primul rând, în ultimele luni din an se va adopta stilul minimalist îmbinat cu cel maximalist, şi aici mă refer la haine elegante cu mâneci tip chimono din tweed sau o haină neagră cu două rânduri de nasturi, ce presupune un stil mai sportiv al anilor ˊ90. Tonurile pieselor vestimentare sunt inspirate din culorile anotimpului ploios, precum maro, galben muştar sau auriu metalic.În ceea ce priveşte materialele din care sunt confecţionate hainele, ei bine, în acest an se mizează pe diversitate. Vei regăsi materiale precum jerseu de lână, catifea, mohair, mătase şi materiale metalice. Chiar dacă unele nuanţe ne duc cugândul la vară, pentru că sunt intense şi pline de viaţă, trebuie să fim atenţi cu un mic detaliu – să nu exagerăm în a purta nuanţe mult prea intense ca cele in sezonul cald, în cel rece, adică fiecare sezon cu nuanţele şi stilul său. Pentru a nu exagera, îţi recomand să porţi accesorii în nuanţe deschise şi să optezi pentru haine în tonuri închise precum gri, maro sau negru. Unele colecţii de toamnă-iarnă ale acestui sezon, cum ar fi Bleumarine, prezintă haine de blană în culori neon, după cum spuneam mai sus, regăsim tonuri de vară, apoi imprimeuri de leopard şi culori electrizante. Ca şi accesorii de toamnă, sunt prezente botinele cu imprimeu de leopard, genţi maxi, brăţări şi inele plasticate, cu cristale.
Cât despre jeanşi, aceştia revin sub formă mai puţin elegantă, deoarece sunt “rupţi”, şi acelaşi stil se aplică şi la tricouri sau cămăşi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola