Tendinte în machiajul sezonului rece 2012 – 2013

Pregăteşte-ţi tenul să arate impecabil, pentru că în acest sezon, machiajul natural este din nou în mare vogă! La urma urmei, ce este mai frumos decât un ten îngrijit şi sănătos? Dacă pe timpul verii, erau în trend rujurile în nuanţe tari, de la corai, fuchsia sau orange, începând de acum, rujurile şi lipglossurile vor fi înlocuite de culori dulci, precum rozul şters, lavanda, piersica sau nude.
Pentru un machiaj natural, tenul trebuie să arate curat, luminos şi produsele trebuie să arate la fel de natural. Un fond de ten cu textură lichidă şi foarte apropiat de culoarea tenului, care să nu încarce tenul, un blush pentru obraji şi un ruj nude sunt produsele care nu trebuie să lipsească din portfard în această perioadă. Pe lângă aceste aspecte, este de preferat tenul alb, fără urme de bronz şi renunţarea aproape totală la ruj în favoarea unui balsam incolor sau roz pal.
La modă sunt sprâncenele groase, care să aibă un aspect natural, dar în cazul în care ale tale sunt subţiri, poţi opta pentru un creion de sprâncene, care să aibă aceeaşi culoare cu a părului şi a sprâncenelor tale.
Pentru ochi, poţi aplica un eyeliner sau un dermatograf, la fel în nuanţe naturale. Machiajul ochilor constă în aplicarea unor linii subţiri, simple şi elegante iar ochii sunt puţin mai accentuaţi la colţurile exterioare. Fardul se bazează pe nuanţe de portocaliu, bronz sau auriu iar pentru aplicarea acestuia, poţi alege să-l combini cu un ruj de buze roşu deschis sau roz, pentru a evita efectul de machiaj în exces.
Cât despre buze, acestea sunt de preferat a fi cât mai naturale, deşi unele case de modă rămân pe ideea unui machiaj minimalist, dar aplicarea unui ruj de culoare roşu închis pe buze…astfel încât privirea să fie atrasă doar de culoarea buzelor.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola