Telekom Romania oferă burse pentru studenți

Compania Telekom Romania se implică în educarea tinerei generaţii prin programul Bursele Telekom, care oferă sprijin material tinerilor ambiţioşi şi talentaţi.

Bursele Telekom continuă astfel cu succes programele prin care compania a oferit până în prezent 85 de burse către studenţi. Programul Bursele Telekom oferă 10 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoria „fără plată”, la zi, indiferent de profil, indiferent de anul de studii (I, II, III, IV, V sau master). Concursul este organizat în două etape.
Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 4 decembrie 2015 către Telekom Romania, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 10 sau 11 decembrie 2015, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 10 burse.
Valoarea bursei acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 10 (zece) desemnaţi câştigători reprezintă suma de aproximativ 10.000 lei, împărţiţi în tranşe lunare (lunile octombrie 2015 iunie 2016, sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie).
Sunt eligibile de a participa la Concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiţii: sunt persoane fizice de cetăţenie română; vârsta maximă de 30 de ani; au absolvit examenul de bacalaureat într-o instituţie de învăţământ pentru studii medii (liceu sau colegiu tehnic) din România sau din altă ţară; sunt înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat acreditat din România, studii de licenţă sau de master, la categoriile “fără plată” sau „cu plată”, la zi, indiferent de profil, indiferent de anul de studii (I, II, III, IV, V sau master); transmit aplicaţia de înscriere completată integral şi corect, până la data de 4 decembrie 2015, ora 17:00 inclusiv; nu au venituri din alte surse (ex: contract de muncă sau contract de colaborare) cu excepţia altor burse sau din internship-uri.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola