Cauta
Adauga
Sign In

Teatrul “Gong” Sibiu in deschiderea Festivalului International de Animatie “Gulliver”

Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” Sibiu prezintă luni, 18 mai, de la ora 13:30, spectacolul „Sarea-n bucate” in deschiderea celei de-a XXIII-a ediții a Festivalului de Animație “Gulliver”.

foto-sarea-n-bucate-alina-greavu

Actorii Teatrului „Gong” din Sibiu pornesc din nou la drum, în țară, de data aceasta cu un spectacol invitat la Teatrul „Fani Tardini” din Galați. „Sarea în bucate” este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie.
Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea. Același spectacol, în limba franceză și în limba engleză, a fost selecționat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediție a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuși organizat la Baku/Azerbaijan și, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.
Cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului de Animație „Gulliver” va avea loc în perioada 18 – 23 mai și reunește 20 de teatre din țară, din Turcia și din Republica Moldova.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola