Teatrul de Păpuşi „Gulliver” încheie stagiunea

După ce a încântat publicul cu povești îndrăgite și noi spectacole inedite și atractive, Teatrul ”Gulliver” încheie stagiunea pe 18 iulie, cu spectacolul ”Cei trei purceluși”.

Astfel, numeroasele momente de bucurie și magie prilejuite la fiecare spectacol culminează acum cu povestea jucăușă, plină de voie bună și peripeții amuzante a celor trei purceluși. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec printr-o multitudine de aventuri, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste. Partenerii de joacă din această poveste sunt actorii: Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga / Andrei Dombrovschi.

Ca de obicei, biletele pentru spectacol se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Deși a fost marcată de provocări, această stagiune a adus publicului gălățean premierele spectacolelor ”Elefănțelul curios”, în regia lui Aurelian Iorga, ”Vrăjitorul din Oz”, în regia lui Dan Mirea, refacerea spectacolului ”O noapte furtunoasă”, în regia lui Daniel Stanciu, plus numeroase alte proiecte speciale. Astfel, toată perioada a constituit oportunitatea, atât pentru colectivul artistic, cât și pentru întreaga echipă tehnică și administrativă, de a elabora și dezvolta noi modalități de abordare a activității instituției și de adaptare la contextul special cu care s-a confruntat. Iar bucuria continuă cu debutul lucrului la următorul spectacol al Teatrului ”Gulliver”, ce va avea premiera în toamna acestui an, dar și cu activități complementare, precum participarea la festivaluri și susținerea de spectacole în spații neconvenționale. Așadar, Teatrul ”Gulliver” continuă să creeze povești și să făurească magie, pregătind noi surprize și bucurii copiilor și părinților.

Pentru a fi la curent cu activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver”, toți cei interesați sunt invitați să urmărească canalele de comunicare ale instituției: www.teatrul-gulliver.ro pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola