La Teatrul Dramatic, spectacolul „Familia Offline” despre migratia fortei de munca

Gălăţenii sunt invitaţi să vizioneze duminică, 10 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, spectacolul „Familia Offline” care face parte din proiectul Copiii migraţiei, un turneu de teatru educaţional.
Alături de actori profesionişti, piesa are în distribuţie şi nouă copii talentaţi şi îşi propune să dezbată, prin intermediul artei teatrale, problema migraţiei forţei de muncă, dar din perspectiva copiilor rămaşi în ţară, care sunt nevoiţi să devină părinţi-copii care îşi cresc fraţii mai mici şi care au grijă unii de alţii. Textul este semnat de Mihaela Michailov, regia îi aparţine lui Radu Apostol, iar scenografia poartă semnătura Mariei Mandea.
familia-offline-5Spectacolul „Familia Offline” este un spectacol în care e ilustrată maturizarea în absenţa părinţilor, e piesa copiilor care se transformă în oameni mari, aşteptând să fie din nou alături de părinţi. Înaintea spectacolului „Familia Offline”, va avea loc o prezentare a metodelor de lucru (jocuri și exerciții de teatru educațional), la care sunt așteptați educatori, învățători și profesori, interesați să lucreze cu grupuri de copii, și care vor să se familiarizeze cu modalitățile de abordare proprii unui proiect de teatru educațional.
Prezentarea se va desfășura la Teatrul Dramatic, între orele 15.00 şi16.00.
În cadrul acestei prezentări, vor fi oferite participanților, gratuit, celor două cărți ale proiectului: Familia Offline. Spectacol de Teatru Educațional și Teatrul Educațional. Jocuri și exerciții teatrale.
Intrarea libera.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola