Cauta
Adauga
Sign In

Targul „Nunti Perfecte” Editia a-III-a, 3-5 februarie

Targul „Nunti Perfecte” Editia a-III-a, 3-5 februarie

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viata. Din dorinta de a le oferi celor ce s-au hotarat sa spuna „DA” prilejul de a opta pentru cele mai bune servicii la organizarea unei nunti de vis, Cartea Nuntii organizeaza cea de-a III-a editie a Targului De Nunti, in perioada 3-5 februarie 2012.

Numerosii expozanti de la Music Arena vor pune la dispozitia clientilor o oferta variata si completa pentru organizarea nuntii perfecte. Cei interesati vor afla care sunt ultimele tendinte in materie de decoratiuni, aranjamente florale, invitatii, marturii, coafuri, torturi, restaurante, sonorizari, fotografi, cameramani, etc. In plus, specialistii in domeniu vor sta la dispozitia vizitatorilor cu sfaturi, idei si oferte valabile doar pe durata targului.

Domnisoarele care inca nu si-au gasit rochia de mireasa mult visata, nu trebuie sa se ingrijoreze. Numeroase modele, clasice, moderne, cu trena sau fara, toate asteapta sa fie probate si achizitionate de viitoarele mirese. Nici barbatii nu au fost uitati, acestia putand sa isi aleaga costumul din bogata oferta a caselor de moda si a producatorilor prezenti la targul de nunti de la Music Arena.

Tot ce le mai ramane mirilor anului 2012 este sa spuna „DA!”.

Concurs facebook Targ de nunti

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola