Targul „NUNTA TA” la Shopping City Galati, 4-6 aprilie

Pentru ca ne aflam la inceputul unui nou sezon de nunti în incinta Shopping City Galaţi se va desfăşurată între 4 şi 6 aprilie prima ediţie a târgului „NUNTA TA”, unde vor fi prezentate cele mai noi colecţii şi tendinţe ale sezonului următor, lansând oferte excepţionale pentru vizitatori.
Targul „Nunta ta” este un eveniment special care va oferi mai mult decat o mana de ajutor celor ce se afla in cautarea „ingredientelor” pentru ziua cea mare. Acesta este o expozitie profesionistă ce reuneste sub aceasi umbrela companii specializate în organizarea de nunţi şi evenimente festive. Grijile mirilor vor fi preluate de catre profesionisti in domeniul nuntilor, oferindu-le acestora, timpul si linistea, atat de necesare inaintea unui astfel de eveiment.
Evenimentul oferă publicului său ţintă produse şi servicii de profil printre care amintim: agenţii-full service, bijuterii, îmbracăminte ocazională de eveniment, cosmetice şi saloane de înfrumusetare, florării, servicii de entertainment, catering, etc.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola