Targul „NUNTA TA”, editia a 2-a, 20 – 22 martie

Addcity, în parteneriat cu Shopping City Galaţi, organizează în weekendul 20-22 martie 2015 cea de a doua  ediţie a Târgului „NUNTA TA„.

40 de expozanţi din Galaţi, Focşani, Dâmboviţa, Bistriţa şi Chişinău vor prezenta, pe Galeriile principale ale mall-ului Shopping City, timp de trei zile, între orele 10:00 şi 22:00, cele mai atractive oferte pentru o nuntă perfectă. Târgul găzduieşte atât agenţii full service, care vin în ajutorul mirilor cu pachete ingenioase, cât şi companii sau persoane specializate în servicii foto-video, specialişti hair-style şi make-up artişti dar şi designeri care îşi vor prezenta cele mai noi colecţii de rochii. La Târgul „NUNTA TA” cei interesaţi îşi pot alege invitaţiile, bijuteriile, costumul sau tortul şi îşi pot creiona meniul. În cele 3 zile de târg, cei prezenţi se vor delecta cu momente artistice special pregătite, şedinţe foto şi sesiuni de make-up şi hair-style gratuite.
În ultima seară, paradă şi show cu rochii de mireasă
Pentru că o rochie de mireasă pe manechin nu este cu adevărat pusă în valoare, ci e nevoie şi de o femeie frumoasă care să o însufleţească, designerii vor organiza duminică, 22 martie (în ultima seară a târgului), de la 18,30 un fashion show de zile mari. Vor fi trei parade de modă, cu creaţii inedite, cele mai noi pe 2015. Prima va fi o prezentare de rochii de mireasă, by Top Event, unicul distribuitor al rochiilor semnate de designerul Natalia Vasiliev iar a doua  e semnată de Atelier Gabriel’s Fashion şi va conţine rochii de ocazie. La final, o surpriză – în premieră manechinele vor îmbrăca rochii de mireasă din hârtie, semnate de designerul Florenţa Necula, o colecţie Haute Couture by Paper Concept. Toate acestea vor fi presărate de momente artistice prezentate de Şcoala de Dans Sportiv “Beija Flor” dar şi de secvenţe pregătite de câteva balerine. Momentul culminant al serii va fi reprezentat de un recital incendiar semnat Loredana Rusu.
Cât costă organizarea unei nunţii?
Este întrebarea la care toţi cei 40 de expozanţi vă vor ajuta să daţi răspunsul dacă veniţi la Târgul „NUNTA TA„. E bine de ştiut că la Târg mulţi dintre participanţi oferă reduceri considerabile sau pachete promoţionale, aşa că vă aşteptăm la cea de-a doua ediţie a Târgului „NUNTA TA”, pentru a avea parte de nunta la care aţi visat!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola