Targ de Nunti la Braila Mall

In perioada 13-15 noiembrie 2015, Brăila Mall a pregatit pentru cei care doresc sa si uneasca destinele un Targ de Nunti care reuneste firme din diverse domenii, acoperind toata gama de servicii si produse dedicate organizarii nuntii.

targ de nunti braila mall

Ei vor gasi tot ce au nevoie în acelasi loc, viitorii miri putand astfel sa si puna la punct toate detaliile nuntii. Viitoarele mirese vor putea vedea care sunt tendinţele în materie de nunți atât în ceea ce privește rochia de mireasă, cât şi fotografiile de nuntă, invitațiile, aranjamentele florale și multe altele.
Targul aduce sub acelaşi acoperiş: Rochii de mireasă şi de ocazie, Saloane de nuntă, Servicii foto – video şi de sonorizare, Bijuterii şi alte accesorii, Torturi Hairstyle, Make up si Florării.
Specialiștii din domeniul nunților vor fi la dispoziția clienţilor, venind în ajutorul mirilor cu sfaturi și informații necesare pentru organizarea nunții ideale.
In plus, participantii vor avea posibilitatea să câştige la tombola cu tragere la sorţi un Pachet amenajare sală nuntă oferit de Mary Ann Special.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola