Taraful din Clejani, pe 30 mai, la Teatris

Sambata, 30 mai, incepand cu ora 21.00, Teatris ii invita pe galateni la un spectacol sustinut de Taraful din Clejani, in care distractia si cheful de dans nu vor lipsi.

Taraful din Clejani este un grup artistic a carui muzica lautareasca face sa vibreze multe categorii de public.Atunci cand Viorica si Ionita din Clejani apar pe scena, publicul stie la ce sa se astepte: o petrecere de zile mari, pe ritmuri traditionale, impletite cu acorduri moderne.
Albumele lansate, „Bordeias”, „Dragostea de la Clejani”, „De la Anton Pann la DJ” contin cantece din „lada cu zestre”, dar ofera in acelasi timp o sinteza complementare intre vechi si nou: tambal, cobza, bas electric, baterie, percutie, vioara, viola, violoncel, clarinet, trompeta, acordeon, saxofon.
Succesul lor s-a datorat talentului muzical, ineditului dar si atitudinii modeste si prietenoase. Muzica autentica romaneasca este transmisa tinerei generatii intr-o maniera adaptata la modernitate, dorinta lor fiind de a insufla iubirea pentru muzica lautareasca si urmasilor.
Pretul unui bilet pentru acest eveniment este de 130 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola