„Take, Ianke şi Cadîr”, cu Ioan Gyuri Pascu, la Teatrul Muzical

„Take, Ianke şi Cadîr”, una dintre marile comedii ale dramaturgiei româneşti, ajunge la Galaţi într-o distribuţie pe măsură.

take, ianke

În rolurile celor trei negustori – un român, un evreu şi un turc – publicul gălăţean îi va putea vedea pe Ioan Gyuri Pascu, Nicolae Urs şi Doru Ana, cel din urmă fiind şi regizorul piesei. Alături de ei, din distribuţia spectacolului fac parte Constanticn Cojocaru, Marian Lepădatu, Maria Junghietu, Ioana Ancea şi Andrei Roşu.
Spectacolul va avea loc miercuri, 20 ianuarie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Muzical Nae Leonard din Galaţi. Piesa de teatru face parte din seria de spectacole aniversare dedicate lui Niculae Urs. Artistul a împlinit 65 de ani de viaţă şi 40 de ani de teatru.
Piesa lui Victor Ion Popa, plină de umor, îi prezintă, într-un mic orăşel de provincie, pe trei mici negustori de etnii diferite, un evreu, un român şi un turc, care îşi împart clientela. Take este român, Ianke evreu, şi turcul Cadîr. Fiecare dintre ei are o prăvălie modestă. Ianke şi Take sunt prieteni de treizeci de ani, casele lor sunt identice. Însă revenirea celor doi copii, Ana, fiica lui Ianke şi Ionel, fiul lui Take, şi decizia acestora de a se căsători complică situaţia. Bătrânul Cadîr, rol jucat în acest spectacol de Ioan Gyuri Pascu, face în aşa fel încât istoria să aibă un final fericit.
Cei care doresc să fie martori la o poveste sentimentală şi, totodată, comică, îşi pot achiziţiona bilete de la casieria Teatrului Muzical sau de la Casa de Cultură a Studenţilor, sunând la tel. 0755.827.249.
Preţul unui bilet pentru acest spectacol este de 40 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru elevi şi studenţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola