Tabara Coolturala BookLand

Dupa succesul inregistrat de prima editie, Tabara Coolturala BookLand isi deschide portile pentru al doilea an consecutiv, cu la fel de multe experiente memorabile, momente culturale si distractie pe masura. De aceasta data insa nu doar elevii claselor V-VIII se vor putea bucura de cea mai frumoasa vacanta de vara caci liceenii au si ei liber la distractie. Astfel, cea de-a doua editia a taberei BookLand se adreseaza unui target de varsta mult mai mare, fiind asteptati copii cu varsta intre 11-18 ani.
Tabara va dispune de 10 module, a cate o saptamana fiecare, numarul de locuri pentru fiecare modul fiind de 50.
( Pentru ca stim ca varsta joaca un rol importanta in legarea prieteniilor si ne dorim ca toti copiii sa isi gaseasca in tabara cel mai bun prieten, grupurile de elevi se vor face in functie de varsta.)
Jocuri interactive, drumetii si multa distractie in Tabara Coolturala BookLand
Tabara Coolturala BookLand este destinatia ideala pentru vacanta de vara. Copiii vor avea parte de un program variat pe parcursul saptamanii si sub atenta supraveghere a cadrelor specializate se vor bucura de un mix echilibrat de activitati precum insusirea tehnicilor de supravietuire, cunoasterea punctelor cardinale, cursurile de echitatie, fotografie si pescuit sportiv, workshop-uri, drumetii, excursii cu autocarul la cele mai importante atractii turistice din zona. Discutiile pe teme de cultura generala si testele de inteligenta au ca rol stimularea increderii in sine, iar activitatile in echipa le vor dezvolta latura sociabila, ii vor invata sa fie mai responsabili si mai intelegatori unii cu ceilalti. Si pentru ca vrem ca tabara sa joace un rol important in buna dezvoltare a tinerilor, una dintre zile va fi dedicata actiunilor de voluntariat, prin care copiii vor cunoaste placerea de a darui neconditionat.
Dincolo de distractia implicata, jocurile creative sunt o tehnica eficienta de a-i invata pe copii disciplina intr-un mod cat se poate de distractiv, iar programul de activitati zilnice are ca scop dezvoltarea aptitudinilor necesare in viata. Creativitatea copiilor va fi ghidata spre reusita de catre artististi plastici, scriitori, actori si multe alte personalitati consacrate care se alatura Taberei Coolturale BookLand pentru a le oferi acestora o experienta de neuitat.
In fiecare dintre cele trei locatii: Valea Lotrului – Valcea, Bran – Moeciu si Muntii Apuseni, se vor desfasura cate 10 module de tabara, copiii beneficiind de servicii all inclusive, camera moderna cu facilitati complete si hrana bio bazata pe produse din gospodaria proprie.
Înscrierile făcute până pe 31 martie beneficiază de reducere 20%!
Mai multe detalii şi informaţii despre înscrieri pe www.book-land.ro/tabara.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola