Supercupa Romaniei: Otelul Galati bate Steaua si confirma titlul de campioana

Daca exista locuitor al orasului Galati care nu stie la ora cand scriu acest articol ca Otelul Galati a castigat aseara Supercupa Romaniei atunci fara nici o suparare acel om nu e galatean adevarat.
Aceasta echipa, care in acest moment a demonstrat ca este cea mai buna din Romania, ne-a facut o noua bucurie aseara castigand acest trofeu, caruia „celebrii ziaristi” de la Bucuresti au incercat sa ii scada din valoarea. Insa pentru noi, galatenii, este un trofeu la fel de important ca si titlu si suntem foarte mandri ca echipa noastra iubita l-a castigat.
Formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a învins cu 1-0 Steaua, la Piatra Neamţ, şi a câştigat al doilea trofeu din istoria clubului.
Pentru campioana en-titre a marcat Laurenţiu Buş, în prima repriză.
La Piatra Neamţ, Oţelul a mizat pe omogenitatea câştigată în ultimele sezoane şi tocmai aceasta a fost cartea câştigătoare a lui Dorinel Munteanu. Oţelul a dominat partida, a „legat” mai bine fazele, spre deosebire de Steaua, care a sperat că golul va „pica” în urma unei faze fixe executate de Brandan.
Nici Steaua nu a jucat cu o echipă mult schimbată faţă de sezonul trecut, însă în vară „roş-albaştrii” au schimbat din nou antrenorul şi, implicit, filosofia de joc.
Meciul din Supercupă a confirmat faptul că în ultimii ani meciurile dintre Steaua şi Oţelul sunt sărace în goluri, acesta fiind al cincilea joc la rând în care se înscrie o singură dată.
Unicul marcator al partidei, Laurenţiu Buş, a fost declarat cel mai bun jucător al meciului şi a fost premiat de pugilistul gălăţean Lucian Bute, campionul mondial IBF la supermijlocie. Steliştii şi-au primit medaliile de finalişti ai Supercupei de la Mircea Sandu, iar câştigătoarea trofeului a fost premiată tot de Bute, care a dat şi lovitura de începere a meciului.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola