Super concert DIRECTIA 5, la Restaurant Pescarus

Directia 5, una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock romanesti cu peste 25 de materiale discografice si mii de concerte la activ, va invita la un concert live în care vor fi aduse în faţa publicului cele mai cunoscute hit-uri într-o variantă rock’n roll. Evenimentul la avea loc joi, 4 iunie 2015, începând cu ora 20.30,  la Restaurantul Pescarus.

directia-5-restaurant-pescarul-galati

În spectacol va fi prezentat proaspătul material discografic ce include multe surprize muzicale. Din show nu va lipsi nici cel mai recent single, „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble.
Single-ul este extras de pe albumul „Rock’N Roll, Baby!” pe care trupa l-a lansat la sfarsitul anului trecut, la Bucureşti. “Forever love” este un un spectacol dedicat iubirii, iar Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Șeicărescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu le promit admiratorilor muzicii lor „o seară de neuitat, cu melodiile ce au făcut istorie, pornind de la începutul carierei și până astăzi, povești de iubire și cele mai frumoase declarații muzicale dragoste, refrene seducătoare și amintiri răscolitoare”.
Din programul serii nu vor lipsi hit-uri precum „Am nevoie de tine”, „Dacă ai ști” sau „Te voi aștepta”. Pretul unui bilet la acest concert este de 100 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola