Sunteti invitati la Seara Japoneza

Miercuri, 17 iulie 2013, cu începere de la ora 18.00, la Grădina Japoneză, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi organizează o „Seară Japoneză”, eveniment cultural – artistic în care poezia, teatrul şi muzica vor constitui principalele ingrediente pentru iubitorii de cultură şi frumos.
„Aşa cum am obişnuit publicul gălăţean, în fiecare lună organizăm în cadrul instituţiei noastre şi o manifestare care iese oarecum din tiparele domeniului nostru de activitate. După „1 iunie – Sărbătorim copilăria” şi „Parada canină”, în iulie venim cu un eveniment cultural-artistic de poezie, teatru şi muzică – „Seară Japoneză”. Bineînţeles, activităţile se vor desfăşura la Grădina Japoneză, un loc minunat, unde invităm publicul să vină să se plimbe într-un cadru plăcut, natural şi relaxant”, ne-a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.
Organizată alături de Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, Atelierele de creaţie ale scriitoarei Angela Baciu şi Clubul ZONTA Galaţi, acţiunea va debuta cu o lansare a volumului de debut a scriitoarei Daniela Lacramioara Capota, intitulat „Acuarele” şi care cuprinde poezie haiku. Momentele lirice, la pian şi orgă, interpretate de elevii clasei de pian a Casei de Cultură a Sindicatelor, se vor completa armonios cu peisajul Grădinii Japoneze dar şi cu recitalul de poezie susţinut de Paul Rotaru, Simona Alina Dragomir şi alţii. La final, copii de la ansamblul „Estrada copiilor” – clasa de teatru, sub îndrumarea Andreei Ignat, vor prezenta publicului un scurt moment de teatru format din parodia „Greierele şi furnica” de Ada Milea  şi „Care de dame” în care interpretează Analisa Ignat şi Aida Stoica.
Trebuie să menţionăm faptul că  „Seara Japoneză” va fi prezentată de scriitoarea Angela Baciu iar printre invitaţii speciali la acest eveniment se vor număra şi scriitorii  Cezarina Adamescu, Alina Beatrice Chesca,  Angela Ribinciuc  şi Coriolan Paunescu.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola