Summer Club Reopening @ Divino, invitat special Kintar

Vineri, 24 mai 2013, incepand cu ora 23:00, Kintar va mixa în Divino. Alături de el va fi prezent la butoane şi Kivu.
Jonatan Tesei este omul din spatele KINTAR. El a fost născut în 1983 în Buenos Aires, Argentina. Primii pași în muzică i-a luat în 2001, pe când avea 18 ani si un mare vis în minte: să arate lumii muzica sa unică și distinctivă.
Astăzi KINTAR este unul dintre DJ-ii si producatorii Progessive de top din întreaga lume. Cu mai mult de 60 de single-uri și 3 albume (Serendipity, Carpe Diem și Kismet) lansate, putem spune că Jonatan are un loc pe scena mondială a muzicii electronice. El pune muzică la nivel mondial în țări ca Aruba, Argentina, Bulgaria, Columbia, Egipt, Grecia, Ungaria, Indonezia, Liban, România, Rusia, Slovenia, Africa de Sud, Spania, Turcia și Uruguay. De asemenea, mulți artiști din medii diferite susțin muzica lui, cum ar fi Paul Oakenfold, Matt Darey, Gareth Emery, Hernan Cattaneo, John 00 Flemming, Nick Warren, Armin Van Bureen, Andy Moor, Moshic, Stan Kolev, și mulți alții.
În plus, Jonatan a fondat label-ul SUDAM: ca a doua parte a visului său imens. El a vrut să-l împărtășească cu prietenii și sute de artiști … astfel, a devenit și visul multora sa facă parte din acest label. Astăzi SUDAM este o echipa mare, care lucrează din greu ca o comunitate de artiști ca sa arate stiluri diferite de muzică lumii, cum ar fi Progressive, House, Trance, Tribal, Break, Downbeat, Soundtracks.
Ceva care iese în evidență la KINTAR este sunetul său etnic și mistic, care se ascunde în spatele stilul său Progressive … creând o atmosferă incredibilă și ușor de recunoscut pe ringul de dans … Această caracteristică este motivul care îl face să aibă atât de mulți adepți în întreaga lume.

divino-24mai

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola