Subcarpati @ Zodiar, Galati, 1 aprilie

Vineri, 1 aprilie 2011 Zodiar Club, situat in Str. Lahovary, nr.4 (in fostul Cinema Popular), te asteapta la petrecere incepand cu ora 21:00. Invitati speciali sunt cei de la Subcarpati, un proiect al solistului de la Suie Paparude.
Ti-ai imaginat vreodata o noua versiune a muzicii populare, un nou pas creativ in istoria folclorului, o varianta actualizata? Daca da, trebuie sa asculti Subcarpati si daca nu, tot trebuie sa asculti Subcarpati!
Subcarpati este o trupa de hip hop ce se inspira puternic din folclorul romanesc. Totul a inceput din dragostea fata de muzica romaneasca populara. Cu cateva exceptii, muzica albumului este facuta de Bean, vocalul trupei Suie Paparude.
Prima piesa promovata de pe album se numeste „Cand a fost la `89”. Productia clipului a fost realizata de catre „Echipa de Filmare” compusa din: BeanMc, Florin Campeanu si Mircea Zanian. „Desi ros si tocit in timp, acest subiect nu a fost niciodata marcat prin muzica romanesca traditionala, cum se facea odinioara la evenimentele istorice,” a marturisit Bean pe site-ul trupei.
„Inainte sa dai play, trebuie sa stii ca albumul nu e despre teritorialism si nici despre protocronism, cu toate ca sunt folosite elemente folclorice traditionale romanesti. Albumul este despre un tanar roman care a gasit un izvor de energie pozitiva in aceasta muzica, un izvor de energie ce ne poate da un tel comun, respectiv o constiinta comuna. Si suntem in momentul si in tara in care este nevoie disperata de un punct comun intre oameni. Si niciun politician, niciun erou national (fals sau adevarat), niciun om de istorie nu o sa poata sa spuna mai bine decat muzica asta ce e Romania,” cam asa suna o descriere a proiectului Subcarpati, extrasa de pe site-ul oficial al trupei.
Accesul la petrecere va costa 15 RON, pentru Informatii si Rezervari: 0758 758 027

www.subcarpati.com

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola