Subcarpati, CTC si ROA, la Cort Music Arena Galați, pe 18 aprilie

LIVE L’AMBASADOR 2- Urban Revolution, aduce pe scena de la Cort Music Arena Galati trei nume grele ale muziciii ultimilor ani: SUBCARPATI, CTC si ROA (Rise of Artificial).

Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie 2015, incepand cu ora 19.00.Va fi un experiment, un mix de genuri muzicale (electro, hip-hop, dub, breaks, indie dance, trap, drum’n’bass, jungle, trip-hop etc) reprezentative pentru cultura urbana, genuri duse spre perfectiune de invitati. De warm-up si after se va ocupa GOBLIN (ex-rezident Zod!ar Club).
Subcarpați înseamnă : Bean MC, Vali Umbră, VJ Andri și DJ Power. Manifest cultural contemporan, Subcarpaţi este un proiect muzical lansat în 2010 de solistul trupei Şuie Paparude, Bean MC, proiect ce combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc. Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix exploziv între vechi şi nou. O combinaţie eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk româneşti şi cântecelor de unitate, instrumente tradiţionale şi ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop. Trupa Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPATI, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun. În iunie 2011, Subcarpați lansează prima compilație „CULESE DIN CARTIER”. Nume de marcă din muzica românească se regăsesc pe acest album, precum Matze, Silent Strike, Gojira, Undoo, Liviu Vasilică, etc. Al doilea album, marca Subcarpați – UNDERGROUND FOLCLOR, a fost lansat în iunie 2012, la Street Delivery, iar cel de-al treilea album, PIELEA DE GĂINĂ, lansat tot la Street Delivery, a fost scos în iunie 2014. Ce înseamnă folclorul pentru Subcarpați? “O sursă de energie. Am fost genul de român care a renegat folclorul, care avea o impresie foarte proastă despre România. Până când am reînceput să ascult din nou muzică folclorică și inițial am zis că are legătură cu copilăria, dar începea să îmi placă din nou. Folclorul emitea către mine și așa a început să se formeze un soi de conștiință în capul meu, pentru că au fost oameni care au luptat pentru țara asta și care ne-au schimbat viața și, pentru ei, dar și pentru noi, trebuie să învățăm păstrăm valorile tradiționale” – Bean.
CTC-ul s-a înfiinţat în 1999, din nevoia de a da un aer nou Hip-Hop-ului românesc şi a ajuns în 15 ani unul dintre bastioanele underground-ului de la noi. DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu au zis mai apoi „să fie Facem Records!” şi au fondat label-ul independent alături de care aveau să crească în următorii ani. Ultimii 15 ani şi ceva i-au dus, cu ups & downs, din colţ de Bucureşti până în Brixton, pe scene de festival şi prin cluburi din toată ţara. I-au băgat în studio de unde au ieşit cu piese apărute pe compilaţii ca „Proiectul Verde”, cu EP-uri: „Secretul din Atom”, cu un album în formulă de trei: „Dificultăţi Tehnice”, cu patru albume solo: DOC – „Scăpat de Sub Control” şi „Lucrare de Control”, Deliric – „Inspecţia Tehnică Periodică” şi Dobrescu – „În sfârşit”, cu mixtape-uri şi proiecte independente ca producători. Pe Deliric l-au împins să creeze brand-ul de streetwear PORC, pe Dobrescu să se apuce de mixat. În februarie 2015 au acceptat provocarea de a îşi reorchestra piesele împreună cu un live band şi alături de Muse Quartet. Planuri de viitor? Să facă ce-au făcut şi până acum, la fel de bine. Experimente Hip-Hop.
ROA [RISE OF ARTIFICIAL] a fost lansat in 2010 de  Junkyard (Cezar Stanciulescu) si Bogdan Popoiag (UNU’), impreuna cu Cristin Negriuc, iar primul single „Ne place”, lansat in premiera la Radio Guerrilla a ajuns sa fie unul dintre cele mai difuzate din FM-ul romanesc.  In 2011 ROA lanseaza primul material discografic – „Artificial”, iar in 2013 lanseaza albumul „System Of Sound”. „Ne place”, „D-aia”, „Sonata in La Minor”, „Pe pace”, „Hands Up!!!” sunt unele dintre hiturile ROA, o trupa extrem de iubita in special de catre adolescenti.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola