„Stelele Moscovei pe gheata”, la Galati pe 16 decembrie

stelele-moscoveiLuni, pe 16 decembrie, ora 19:30, Patinoarul Artificial găzduieşte spectacolul „Stelele Moscovei pe gheaţă”, susţinut de echipa de patinatori a „Bobrin Ice Theatre” din Rusia.
„32 de patinatori profesionişti, campioni olimpici, mondiali şi europeni la patinaj artistic vor transpune pe gheata o poveste magică şi inedită, ce va îmbina graţia şi farmecul baletului cu acrobaţiile complexe ale patinajului artistic, cu costume spectaculoase, o coregrafie extraordinară şi o interpretare de excepţie, care i-au făcut unici în lume”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.
Printre stelele gheţii se numără celebrul cuplu de patinatori ruşi, Natalia Bestemyanova şi Andrey Bukin, multipli campioni olimpici, mondiali şi europeni în proba de dans, dar şi fondatorul trupei, Igor Bobrin şi el campion al lumii la patinaj artistic.
„Va fi un eveniment cultural de excepţie pentru oraşul nostru, ce se înscrie în seria manifestărilor pe care le-am pregătit anul acesta gălăţenilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sunt convins că spectacolul pe gheaţă va avea un mare succes la public şi cred cu tărie că oamenii acestui oraş merită astfel de evenimente de înaltă ţinută”, a declarat primarul Marius Stan.
Biletele pentru spectacolul extraordinar „Stelele Moscovei pe gheaţă” sunt puse în vânzare la Patiniarul Artificial şi la Teatrul Muzical „Nae Leornard” din Galaţi. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50%, în baza cuponului de pensie ori a carnetului de elev sau student, vizat la zi.

Picture of Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola