Cauta
Adauga
Sign In

Ştefan Bănică, intr-un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor

Ştefan Bănică, intr-un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor

Ştefan Bănică le pregăteşte fanilor numeroase surprize. Astfel, joi, 29 octombrie 2015, incepand cu ora 19.30, artistul va susţine un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galaţi, ocazie cu prilejul căreia publicul se va bucura de un spectacol live emoţionant, energic. Concertul face parte dintr-un turneu national pe care Stefan Banica il va sustine in acesta toamna.

Stefan-Banica-Jr

Ştefan Bănică este un cântăreţ de muzică uşoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film şi teatru român. El deţine recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori.
Producţiile Şefan Bănică uimesc prin complexitate şi spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani, modul tradiţional al mai multor generaţii de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie şi bucurie. Concertele Ştefan Bănică sunt evenimente de referinţă în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experienţă nouă şi de neuitat.
Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini şi grafica inedită. Cunoscut publicului mai intai ca actor prin aparitiile sale in filme si numeroasele piese de teatru in care a jucat, Stefan Banica Jr. este una dintre cele mai populare vedete din Romania. Simpla sa prezenta pe o scena sau in fata unei camere de luat vederi face ca multe inimi care apartin sexului frumos sa bata intr-un ritm alert.
Cariera sa muzicala a inceput prin 1992 cand a inregistrat primul album intitulat „Un actor, un rock’n roll”. A urmat apoi, in 1996, discul „Te rock… frumos”, un album la care Stefan a colaborat pentru prima data cu trupa „Rock’n Roll Band” si grupul vocal „The ’50’s”. In anul 2000, Stefan Banica s-a prezentat cu albumul „Cel de acum” care prin muzicalitate il reprezinta pe artist cel mai bine. Rasplata sa cea mai mare, pe langa marele sau succes la public a fost castigarea Premiului 1 la Mamaia 2000 cu piesa „Poveste”.
Anul 2002 a adus si lansarea noului album „De dragoste in toate felurile” care a avut un succes enorm. Primul single „Gaseste-mi loc in inima ta” s-a aflat multa vreme in primele pozitii ale topurilor din Romania. Al doilea extras pe single din acest album, „Te iubesc femeie”, s-a bucurat si el de un real succes, si datorita prezentei in videoclip a celebrei Andreea Marin. Piesa „Gaseste-mi loc in inima ta” a castigat si primul loc la sectiunea slagare, la Festivalul Mamaia 2002.
Pretul unui bilet pentru acest concert este de 120 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola