Ştefan Bănică, intr-un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor

Ştefan Bănică le pregăteşte fanilor numeroase surprize. Astfel, joi, 29 octombrie 2015, incepand cu ora 19.30, artistul va susţine un concert extraordinar la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galaţi, ocazie cu prilejul căreia publicul se va bucura de un spectacol live emoţionant, energic. Concertul face parte dintr-un turneu national pe care Stefan Banica il va sustine in acesta toamna.

Stefan-Banica-Jr

Ştefan Bănică este un cântăreţ de muzică uşoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film şi teatru român. El deţine recorduri de neegalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori.
Producţiile Şefan Bănică uimesc prin complexitate şi spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani, modul tradiţional al mai multor generaţii de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie şi bucurie. Concertele Ştefan Bănică sunt evenimente de referinţă în peisajul muzical românesc. Artistul oferă, de fiecare dată, publicului, o experienţă nouă şi de neuitat.
Fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini şi grafica inedită. Cunoscut publicului mai intai ca actor prin aparitiile sale in filme si numeroasele piese de teatru in care a jucat, Stefan Banica Jr. este una dintre cele mai populare vedete din Romania. Simpla sa prezenta pe o scena sau in fata unei camere de luat vederi face ca multe inimi care apartin sexului frumos sa bata intr-un ritm alert.
Cariera sa muzicala a inceput prin 1992 cand a inregistrat primul album intitulat „Un actor, un rock’n roll”. A urmat apoi, in 1996, discul „Te rock… frumos”, un album la care Stefan a colaborat pentru prima data cu trupa „Rock’n Roll Band” si grupul vocal „The ’50’s”. In anul 2000, Stefan Banica s-a prezentat cu albumul „Cel de acum” care prin muzicalitate il reprezinta pe artist cel mai bine. Rasplata sa cea mai mare, pe langa marele sau succes la public a fost castigarea Premiului 1 la Mamaia 2000 cu piesa „Poveste”.
Anul 2002 a adus si lansarea noului album „De dragoste in toate felurile” care a avut un succes enorm. Primul single „Gaseste-mi loc in inima ta” s-a aflat multa vreme in primele pozitii ale topurilor din Romania. Al doilea extras pe single din acest album, „Te iubesc femeie”, s-a bucurat si el de un real succes, si datorita prezentei in videoclip a celebrei Andreea Marin. Piesa „Gaseste-mi loc in inima ta” a castigat si primul loc la sectiunea slagare, la Festivalul Mamaia 2002.
Pretul unui bilet pentru acest concert este de 120 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola