Steetball GrandTour 2013, 30 august – 1 septembrie

In week-end-ul 30 august – 1 septembrie pe Faleza Superioară a Dunării se va desfăşura cea de-a zecea ediţie a Street Ball Grand Tour, eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Galaţi.
Potrivit biroului de presă al instituţiei, „sunt aşteptate peste 20 de echipe din Galaţi, Bucureşti, Brăila, Constanţa şi Ploieşti, iar perioada înscrierilor are deadline joi, 29 august ora 16.00.
În afara competiţiei de StreetBall, pe trei categorii de vârstă ( 10 – 14 ani, 15 – 19 ani şi +20 de ani ) vor mai avea loc concursuri de aruncări la coş de la jumătatea terenului ( “Half Court” ), concursuri de aruncări de 3 puncte, de Slam Dunk şi partide 1 vs 1. Înscrierile la aceste probe vor putea fi făcute în cele trei zile, la terenul de pe Faleza Superioară. De asemenea, vor mai avea loc demonstraţii de fitness urban cu antrenorul Doru Dorobăţ”. Deschiderea Turneului va avea loc vineri, 30 august, ora 19, pe terenul care va fi amenajat pe Faleza Superioară.
Competiţia este dotată cu premii care totalizează 2.000 de euro. Alte detalii pot fi găsite pe site-ul Turneului, www.streetballgrandtour.ro sau pe pagina de facebook a evenimentului.

streetball-grand-tour-galati-2013

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola