Spectacolul Idolul si Ion Anapoda in cadrul Festivalului National de Comedie

Miercuri, 23 octombrie Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti prezinta in cadrul Festivalului National de Comedie un spectacol de exceptie: Idolul si Ion Anapoda in regia: Ion Cojar.
„Idolul și Ion Anapoda” este o comedie amară despre căutarea fericirii, scrisă de unul dintre cei mai importanţi dramaturgi interbelici, G. M. Zamfirescu. Eroul piesei, un subtil raţionalist, îşi construieşte personalitatea prin iubire, delicateţe şi printr-o încredere neclintită în puritatea valorilor morale.
Din distribuţia spectacolului fac parte : Dan Puric (Ion, un om anapoda); Ileana Stana Ionescu (Stăvăroaia, o mătuşă care nu a renunţat încă la viaţă); ILeana Olteanu/Cesonia Postelnicu (Mioara, o nepoată frumoasă şi proastă ); Irina Cojar (Frosa, idolul din vis); Silviu Biris (Valter, un băiat deştept); Alexandru Hasnas (Aristotel Matac, un musafir nepoftit); Afrodita Androne/Erika Băieşu (Icu Danicel, o haimana inteligentă).
Ion-ul lui Dan Puric este sucitul inocent care învaţă să fie „rău’’ ca să se poată adapta oportunismelor din jurul lui. În realitate, duritatea lui e doar de suprafaţă. Irina Cojar personalizează excelent, din detalii: încruntare, mers apăsat, mişcări fruste, o servitoare sărăcuţă cu duhul, care încet-încet devine răţuşca cea frumoasă.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola