Cauta
Adauga
Sign In

Spectacolul de planetariu pentru copii Galaktos

Spectacolul de planetariu pentru copii Galaktos

Copiii au acum ocazia de a pătrunde în lumea planetelor luând parte la un show inedit. Complexul Muzeal de Științe ale Naturii organizează, începând cu data de 3 octombrie, spectacolul de animație pentru copii, intitulat Galaktos care va rula la Planetariul din cadrul instituției. Acest show prezintă o călătorie virtuală a două personaje amuzante, Eugene și Craig, care vor descoperi galaxia noastră. Acestea lucrează la o firmă de distribuție a laptelui din Calea Lactee și împreună vor întâlni nebuloase, roiuri de stele și alte corpuri cerești. În acest mod, copiii vor învăța într-un mod amuzant, pe placul lor.
„Ne bucurăm să putem oferi nu doar celor mici un nou spectacol de planetariu, cu o grafică de invidiat, care să-l facă pe privitor să-şi dorească să cunoască mai multe despre tainele Universului. Filmul de animaţie care va rula la Planetariu va fi precedat, în premieră, de un alt show de planetariu în care vor fi prezentate spectatorilor constelaţiile şi principalele stele vizibile pe cer în perioada în care are loc proiecţia. Este o dublă noutate pe care le-o oferim spectatorilor şi îi aşteptăm să vină la Planetariu,” a declarat muzeograful Ovidiu Tercu, coordonatorul Planetariului şi Observatorului Astronomic de la Galaţi.
Spectacolul Galaktos are 24 de minute şi este dedicat copiilor şi elevilor, şi va putea fi vizionat în fiecare zi de miercuri până duminică la orele  10.00 şi 11.30. Pentru grupurile organizate de elevi, acesta va putea fi vizionat la cerere şi la alte ore când se organizează spectacole de planetariu: 13.30, 14.30 şi 15.30.  În rest, la aceste ore, va rula vechiul spectacolul, „Două bucaţele de sticlă”. Preţul de intrare la Planetariu este de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola