Cauta
Adauga
Sign In

Spectacolul „Crăiasa zăpezilor”, la Teatrul Dramatic

Spectacolul „Crăiasa zăpezilor”, la Teatrul Dramatic

Duminică, 13 septembrie, încapand cu ora 10.30, cei mici sunt asteptati la Teatrul Dramatic pentru a se bucura de spectacolul „Crăiasa zăpezilor”, adaptat de Cristian Pepino după unul dintre cele mai îndrăgite basme ale literaturii universale.
craiasa_zapezilor_5

„Crăiasa zăpezilor” nareaza povestea a doi copii dintr-un orasel nordic. Fetita Gretchen si baietelul Karl erau buni prieteni si tineau unul la altul ca si cum ar fi fost frate si sora. Dintr-o data linistea lor este tulburata de Craiasa Zapezii care, o data cu aparitia primilor fulgi de nea, il rapeste pe Karl. Gretchen porneste hotarata si neinfricata la un drum lung si anevoios, in cautarea prietenului drag, pe care il gaseste in palatul de gheata al Craiesei Zapezii. Cu bunatatea ei sufleteasca si calauzita de dragostea profunda fata de prietenul sau, Gretchen reuseste sa o infranga pe Regina cea rea a zapezilor si sa il readuca acasa pe baietel.”Crăiasa zăpezilor” este o realizare care duce mai departe expresia teatrului de animaţie, dar rămâne, în acelaşi timp, un text adorabil de copilăresc. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Vlad Ajder, Gina Geru, Adina Niţă, Nicole Lungu şi Marian Sterian.
Spectacolul a obţinut, în anul 2007, două premii importante şi anume: Premiul pentru expresivitatea şi rafinamentul imaginii în arta animaţiei, în cadrul Festivalului Internaţional al teatrului de animaţie „Bucurii pentru copiii. Spectacole de colecţie”, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, precum şi Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Marionete „Gulliver” din Galaţi. Preţul unui bilet este de 8 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola