Spectacolul ”Cei trei purcelusi”, pe scena Teatrului Dramatic

Miercuri, 8 aprilie, la orele 10.00 și 11.00, si joi, 9 aprilie, orele 9.30 si 11.00, cei mici, mamici, tatici si bunici sunt asteptati la Teatrul Dramatic, unde, papusarii de la Gulliver vor pune in scena spectacolul „Cei trei purcelusi”.

Povestea celor trei purceluși, atât de indragită de copii, este unul dintre cele mai antrenante si energice spectacole pentru cei mici. Trei purcelusi strengari si jucausi, un lup flamand si un vanator iscusit vor prezenta o poveste plina de intamplari hazlii dar si de intelepciune.
Cu aceasta ocazie, iubitorii de basme ii vor întâlni pe scenă pe îndrăgiţii actori Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Eliza Cristu şi Aurelian Iorga. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov și adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec prin multe peripeții, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lup, un lup siberian.
Decorurile imaginate de scenografa Daniela Dragulescu și ilustrația muzicală Jou-Jou Dragan întregesc atmosfera de poveste. Preţul unui bilet la acest spectacol este de 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola