Spectacolul „Capra cu trei iezi”, la Teatrul Dramatic

Duminică, 5 aprilie, incepand cu ora 10.30, la sala Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, copiii sunt invitaţi de păpuşarii gălăţeni ai Teatrului Gulliver la spectacolul „Capra cu trei iezi”.

capra cu trei iezi gulliver galati

Toti copiii ar trebui incurajati sa cunoasca povestile marelui clasic al literaturii romane, Ion Creanga. Cunoscuta poveste a lui Ion Creangã, „Capra cu trei iezi”, adaptatã de Eugenia Dumitriu, în viziunea regizoralã a Mariei Mierluţ evidenţiazã iezii.
Este o poveste savuroasa pentru toate varstele, care ne invata sa nu iesim niciodata din cuvantul mamei, mai ales atunci cand cumatrul lup este flamand si pandeste dupa colt iezisorii cucuieti. Aceştia sunt pãpuşi, în timp ce capra, lupul şi ursul sunt actori care poartã măşti supra-dimensionate, cu detalii materiale în culori fluorescente.
Costumele sunt inspirate din portul naţional, cu amănunte care le conferă unicitate. Mâţa, Iepurele şi Barza sunt pãpuşi cu apariţii episodice, care puncteazã cu mici comentarii hazlii jocul celorlalţi. Ursul – fierar şi micul sãu ajutor Ursicã dau culoare partiturii, încântându-i pe copii.
In ciuda faptului cã povestea caprei este foarte cunoscutã, acest spectacol încântã şi-i antreneazã pe copii ori de câte ori îl vãd. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola