Spectacolul 39 de trepte in deschiderea Festivalului National de Comedie

Teatrul Nottara din Bucuresti prezinta in deschiderea Festivalului National de Comedie un spectacol de exceptie: „39 de trepte”, versiunea romaneasca si regia: Petre Bokor. Spectacolul are loc luni, 21 octombrie.
Adaptarea scenica a romanului politist Cele treizeci si noua de trepte de John Buchan a fost realizata de catre Patrick Barlow, in 2005, pentru scena londoneza. In 2008, a avut loc premiera pe Broadway – spectacol de mare succes, incununat cu doua Premii Tony. De asemenea, piesa a fost distinsa cu: premiul Oliver (2007), premiul Best New Comedy (2008) si Drama Desk Award (2009).
Este povestea lui Richard Hannay, un londonez plictisit, a carui viata devine brusc interesanta dupa ce o femeie este ucisa in locuinta lui. Cine este femeia? De ce s-a refugiat in apartamentul lui? Ce reprezinta aceste misterioase „39 de trepte”? Invinuit de uciderea femeii, Hannay pleaca in misiune in Scotia ca sa gaseasca raspuns…
Va asteptam la editia din acest an a Festivalului National de Comedie, editie care dupa piesele care vor fi puse in scena va fi una de succes.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola