Spectacol gratuit de 1 decembrie: „Albă ca Zăpada”

Teatrul de Păpuşi Gulliver îi invita marţi, 1 decembrie, de la ora 11.00, pe cei mici, alături de părinţi sau bunici, la spectacolul “Albă ca Zăpada”, una dintre cele mai răspăndite poveşti din toate timpurile, care va fi pusă în scenă la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

alba ca zapada

Intrarea este liberă atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. În viziunea celebrului cuplu Cristian şi Cristina Pepino, spectacolul îmbină clasicul cu modernul, combinând jocul actorilor cu păpuşile, pe muzica lui Dan Bălan.
Copiii interacţionează cu actorii, manifestându-şi dezaprobarea pentru gesturile maşterei şi simpatia pentru Albă ca Zăpada.
Adulţii zâmbesc lăsându-se prinşi de lupta dintre prospeţimea şi candoarea tinereţii versus amărăciunea lipsită de resemnare a frumuseţii apuse, care nu mai primeşte raspunsul dorit de la oglinda fermecata. Basmul repovestit reuşeşte performanţa de-a se transforma într-un spectacol care se numără printre preferinţele publicului.
Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Elena Sterian, Gina Geru, Ramona Păuc, Eduard Şişu, Marian Sterian şi Mircea Vâjâianu.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola