Cauta
Adauga
Sign In

Spectacol de teatru „Vreau sa fiu actrita” @ Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Spectacol de teatru „Vreau sa fiu actrita” @ Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

„Vreau sa fiu actrita” de Robert Mauro
Vineri, 17 iunie, ora 19:00
Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galati
Informatii si rezervari: 0236 412745

„Cine sunt eu? Eu sunt un om cu un vis, visul sa fiu actrita si asta e un vis extraordinar.”
In mai bine de o ora, Anca Sigartau se confunda cu personajul lui Robert Mauro – o tanara talentata, care vrea sa lase ceva in urma ei. Anca, in calitate de actrita si regizoare, pune in scena si cateva dintre experientele de la inceputurile carierei sale.
ROBERT MAURO, autorul textului, s-a nascut la New York, in 1946. In 1973 s-a mutat in Long Island. In urma unei poliomelite, contactate la varsta de 5 ani, a fost nevoit sa foloseasca un aparat de respirat si un scaun de invalid. Scrie la computer, intins in pat, neputand sa stea prea mult timp la birou. In 1976 a absolvit Facultatea de Sociologie a Universitatii Hofstra din Long Island. De atunci, a publicat patru texte, dintre care amintim: „Piese cu doua personaje pentru actorii studenti” – cu o introducere semnata de Gary Burghoff, cel care a interpretat rolul personajului Radar din comedia MASH si „Pe scena! Piese scurte pentru actorii studenti” – piesa recomandata de prima actrita a teatrului american, Helen Hayes. „Pe scena” este textul ales de Anca Sigartau, text prezentat cu titlul „Vreau sa fiu actrita!”
ANCA SIGARTAU s-a nascut la Bucuresti, in 1967, in familia unor profesori: mama, profesoara de fizica si tatal, profesor de istorie. De mica, a urmat Scoala de muzica, si Liceul „George Enescu” din capitala, unde a studiat pianul. A intrat din prima incercare la UNATC, clasa profesorului Dem Radulescu.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Actualitate

Manevra AUR

​Ceea ce s-a întâmplat marți la Parlament arată că AUR nu trebuie subestimat. George Simion

Mai Departe »

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola