Spectacol de teatru „Tangou final” @ Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Iubitorii de teatru sunt invitati miercuri, 30 martie, de la ora 19:00 la spectacolul de teatru „Tangou final”, in sala mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”
Cand vine vorba de Maia Morgenstern, nici nu mai conteaza piesa de teatru pe care urmeaza sa o interpreteze. Te duci, pentru ca stii ca vei vedea, cu siguranta, o interpretare exceptionala, indiferent de piesa jucata sau de personajul abordat. Ca atare, miercuri, 30 martie nu stati prea mult pe ganduri si mergeti sa o vedeti pe Maia, la Teatrul Dramatic, intr-o piesa mai mult decat speciala. Unu: pentru ca joaca alaturi de fiul ei, Tudor Aaron Istodor. Doi: pentru ca in piesa „Tango Final”, scrisa de argentinianul Mario Diament si regizata de catre Moshe Yassur, se face vorbire, dincolo de lumea plina de farmec, de frumusete, de drame sau de mizerie a artistilor.
„Tango Final”, cu un glont in cap
Despre ce se face vorbire in piesa cu pricina? Ea, Valeria Durand – o actrita care a cunoscut gloria, o glorie in spatele careia se ascund multe compromisuri, multe sacrificii, multa mizerie, dar care, in egala masura, a adus lumina si fericire in sufletele celor care i-au urmarit filmele. Din motive initial necunoscute, se retrage din viata publica, izolandu-se timp de 20 de ani de ochii presei care i-a facut foarte mult rau, aducand la lumina aspecte mai putin placute din viata ei (precum abandonarea propriului copil, la nastere). El, Diego – un tanar jurnalist care sustine ca a crescut cu filmele Valeriei Durand si care doreste neaparat un interviu in exclusivitate, folosindu-se de toata „artileria” de minciuni pentru a-si atinge scopul. Intreaga piesa este un fel de joc de-a soarecele si pisica, exact ca in tango – un balans intre a domina si a te lasa dominat. Ceea ce pentru Valeria Durand reprezinta o adevarata drama, o introspectie sincera si dureroasa in balastul, in partea intunecata a sufletului ei, pentru jurnalist nu este decat un subiect bun de prima pagina. Un subiect bomba, pe care nu mai apuca sa-l puna pe hartie, intrucat Valeria Durand, neacceptand ca cineva a putut intra inca o data cu bocancii in viata ei, il ademeneste intr-un ultim tango finalizat cu un… glont in cap.

Regie: Moshe Yassur
Scenografie: Constantin Ciubotaru
Distributie: Maia Morgenstern, Tudor Aaron Istodor

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola