Cauta
Adauga
Sign In

Spectacol cu Ansamblul Psalterion, pe 12 martie, la Teatrul Muzical

Spectacol cu Ansamblul Psalterion, pe 12 martie, la Teatrul Muzical

Teatrul Muzical Nae Leonard va găzdui în data de 12 martie 2016, de la ora 18.00, recitalul-spectacol „Odată, ca niciodată…”, în interpretarea ansamblului Psalterion, coordonat de profesorul Gabriel Bulancea.

psalterion

Ansamblul Psalterion, înfiinţat în 2014 şi alcătuit din studenţi şi cadre didactice de la Facultatea de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, precum şi din artişti profesionişti de la cele două instituţii de teatru din Galaţi, va prezenta în cadrul acestui spectacol prelucrări din muzica unor filme celebre, precum „Game of Thrones”, „Star Wars”, „The Hobbit”, „The Mission”, „King Arthur”, pagini muzicale ce crează un cadru pronunţat epic, peste care sunt filigranate momente lirice de maximă intensitate emoţională, precum cele din filmul „The Admiral” sau musicalul „Romeo et Juliette”.
Rezonanţele iberice, latino-americane, romantice, baroce sau neobaroce vor mozaica pe alocuri recitalul, a cărui desfăşurare va fi însoţită de momente coregrafice, poetice şi proiecţii video preluate din celebrele filme. Pe scenă vor urca studenţi şi absolvenţi ai Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.
Biletele se pot procura de la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, la preţul de 21,6 şi, respectiv, 10,8 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola