Spectacol „Băieţii de aur” de Neil Simon, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”

Teatrul MIC București şi Asociaţia Culturală SpectacolArt, organizează un turneu în țară cu spectacolul „Băieţii de aur” de Neil Simon, motiv pentru care va ajunge la Galati in data de 11 mai 2015.

Astfel, toti galatenii iubitori de teatru sunt invitati la Teatrul Muzical ”Nae Leonard”, incepand cu ora 19.00, pentru a se bucura timp de doua ore si jumatate de prezenta unor actori de comedie renumiti: Dan Condurache si Mihai Dinvale.
Băieţii de aur, un text celebru al dramaturgului american Neil Simon, în traducerea lui Andrei Bantaş, este povestea savuroasă a doi mari actori de comedie care se reîntâlnesc peste ani pentru un ultim show. Timp de 40 de ani, cei doi, au înregistrat succes după succes, apoi s-au despărţit. După 11 ani, un impresar încearcă să-i readucă împreună pe scenă, pentru un ultim spectacol. Însă cei doi nu se lasă uşor. O situaţie care îi dă multe bătăi de cap impresarului şi care le permite „Băieţilor de aur” să-şi confrunte problemele. Replici pline de umor, momente de un comic debordant şi doi actori de renume, Dan Condurache şi Mihai Dinvale, sunt doar câteva argumente pentru a nu rata acest spectacol.
Distribuţia valoroasă îi aduce alături într-un recital interpretativ de excepție pe actorii Dan Condurache, Mihai Dinvale, Ștefan Lupu/ Bogdan Talasman, Ruxandra Enescu, Liliana Pană, Niki Ieremciuc și Camelia Vlăduţ. Spectacolul se bucură de scenografia lui Ştefan Caragiu, costumele Lilianei Cenean, ilustraţia muzicală semnată George Marcu și Light designul Iulianei Băltăţescu.
Piesa de teatru Baietii de aur a lui Neil Simon  a avut premiera pe Broadway in 1972, iar trei ani mai tarziu a fost ecranizata de Herbert Ross, cu Walter Matthaw si George Burn in rolurile principale, fiind o garantie a succesului. Teatrul MIC s-a infiintat in 1914, la Bucureşti.
Textele jucate de-a lungul anilor la Teatrul MIC au cuprins tot diapazonul dramaturgiei universale şi româneşti, de la clasici până la moderni şi contemporani, de la marile tragedii pâna la comedii de mare succes.
Biletele sunt puse în vânzare și se găsesc la Casa de bilete a Teatrului Muzical ”Nae Leonard”, și online pe www.bilet.ro . Pretul unui bilet la acest spectacol este de 60 lei, la categoria I si 40 lei la categoria II.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola