Spectacol ACT LIKE SCHOOL, la Ethos Cafe

Joi, 14 mai, galatenii sunt invitaţi la Ethos Cafe, unde va avea loc, cu începere de la ora 19.00, reprezentaţia pentru publicul larg a spectacolului ACT LIKE SCHOOL, pe care trupa Social Act Theatre l-a jucat până acum în liceele din Galaţi, Brăila, Slobozia şi Focşani. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Spectacolul ACT LIKE SCHOOL face parte dintr-un proiect implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu trupa Social Act Theatre (SAT) din Galați si urmăreşte atitudinile elevilor, părinţilor şi profesorilor faţă de educaţie şi faţă de modul în care procesul educaţional este aplicat în România.  Proiectul promovează participarea civică în rândul tinerilor și își propune dezvoltarea unui instrument atractiv pentru activitățile extra-curriculare ale elevilor de liceu.
Sunt personaje care vor să acţioneze, vor să producă schimbarea necesară, dar rămân blocate într-un cerc vicios în care nu se simt unitatea sau interesele şi scopurile comune. Singura soluţie viabilă pare plecarea din spaţiul carpato-danubiano-pontic şi eliberearea sau vindecarea de virusul autohton care ne defineşte.
Spaţiul scenic e construit dinamic, definit ca un spaţiu în carantină, în care actorii sunt atât în poziţia de agent patogen, cât şi de factor imunizator.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola