Spectacol 3D „Călătorie spre centrul pământului” – premieră la Teatrul Gulliver

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” îi aşteaptă pe copii, în această duminică, la orele 10.30 şi 12.00, la Teatrul Dramatic, unde vor pune în scenă premiera excepţională a spectacolului tridimensional „Călătorie spre centrul pământului”, după Jules Verne.

gulliver

Spectacolul este o colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului Gulliver din Galaţi cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian, Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore. Păpuşile care ne conduc în această minunată aventură spre centrul pământului au fost realizate de scenograful Vlad Tănase şi prind viaţă prin mânuirea iscusită a actriţelor Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru şi Ramona Păuc, în timp ce vocea prezentatorului este dată de actorul Marian Sterian.
În montarea de la Gulliver regăsim doi oameni şi o calăuză care încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centrul ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor stiinţifice. Un subiect pasionant, plin de posibilităţi, pentru un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuşi şi obiecte. O experienţă unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă care poate satisface gusturile tuturor generaţiilor.
Pentru vizionarea acestui spectacol-eveniment, publicul va primi ochelari 3D activi cu care vor urmări imaginile tridimensionale proiectate pe un ecran din pânză, în spatele căruia, sub o lumină specială, sunt mânuite păpuşile.
Este pentru prima dată când regizorul Radu Dinulescu montează un spectacol la Teatrul Gulliver. Radu Dinulescu este unul dintre cei mai apreciaţi şi premiaţi regizori români la nivel naţional, dar şi internaţional, spectacolele acestuia fiind nelipsite de la Festivalul din Avignon, Franţa, cel mai mare festival de teatru din Europa.
Reprezentaţiile vor avea loc în Sala Studio a Teatrului Dramatic şi se adresează copiilor cu vârsta de peste 8 ani. Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolelor, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola