Cauta
Adauga
Sign In

Simpozion stiintific international – SIITME-2013, 24 – 27 octombrie

Plenary_Session_Keynote_Speakers_11Departamentul de Electronică și Telecomunicații, din cadrul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, împreună cu Centrul de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare (CETTI) din cadrul Universității Politehnica București (UPB), organizează, în perioada 24–27 octombrie 2013, a 19-a ediție a Simpozionului Internațional de Proiectare și Tehnologie în Packaging-ul Electronic (SIITME-2013).
SIITME-2013 este organizată în fiecare an și este singura conferință de tehnologie electronică din sud-estul Europei. SIITME este recunoscută de asociația profesională IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers – cea mai mare asociație profesională dedicată excelenței și inovării tehnologice avansate.
Domeniile de interes ale actualei ediții sunt: (A). Emerging Technologies & Trends in Advanced Packaging; (B) Power Electronics and Microsystems Packaging; (C) Assembly and Manufacturing Technology; (D) Design of Electronic Circuits and Systems; (E) Electronics Simulation & Modelling; (F) F. Electronics Applications; (G) Optoelectronics & Advanced Communication Packaging; (H) Applied Reliability; (I) Challenge in Global Education. Mai multe detalii și programul manifestării se pot găsi în pagina web a evenimentului http://www.siitme.ro.
Participă peste 100 de specialişti de renume din ţară şi din străinătate (Germania, Ungaria, Franța, China și Turcia).
Deschiderea oficială a lucrărilor va avea loc vineri, 25 octombrie 2013, în sala de conferințe a Hotelului Vega din Galați, începând cu ora 8.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola