Cauta
Adauga
Sign In

Simpozion stiintific international – SIITME-2013, 24 – 27 octombrie

Plenary_Session_Keynote_Speakers_11Departamentul de Electronică și Telecomunicații, din cadrul Facultații de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, împreună cu Centrul de Electronică Tehnologică și Tehnici de Interconectare (CETTI) din cadrul Universității Politehnica București (UPB), organizează, în perioada 24–27 octombrie 2013, a 19-a ediție a Simpozionului Internațional de Proiectare și Tehnologie în Packaging-ul Electronic (SIITME-2013).
SIITME-2013 este organizată în fiecare an și este singura conferință de tehnologie electronică din sud-estul Europei. SIITME este recunoscută de asociația profesională IEEE – Institute of Electrical and Electronics Engineers – cea mai mare asociație profesională dedicată excelenței și inovării tehnologice avansate.
Domeniile de interes ale actualei ediții sunt: (A). Emerging Technologies & Trends in Advanced Packaging; (B) Power Electronics and Microsystems Packaging; (C) Assembly and Manufacturing Technology; (D) Design of Electronic Circuits and Systems; (E) Electronics Simulation & Modelling; (F) F. Electronics Applications; (G) Optoelectronics & Advanced Communication Packaging; (H) Applied Reliability; (I) Challenge in Global Education. Mai multe detalii și programul manifestării se pot găsi în pagina web a evenimentului http://www.siitme.ro.
Participă peste 100 de specialişti de renume din ţară şi din străinătate (Germania, Ungaria, Franța, China și Turcia).
Deschiderea oficială a lucrărilor va avea loc vineri, 25 octombrie 2013, în sala de conferințe a Hotelului Vega din Galați, începând cu ora 8.00.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola