Show incredibil cu Vlad Grigorescu, la Summer Time Pub pe 26 aprilie

Duminica, 26 aprilie, incepand cu ora 21.00, la Summer Time Pub, Vlad Grigorescu, unul dintre cei mai buni entertaineri din Romania, va crea imposibilul in fata ta, intr-un show care te va lasa cu gura cascata.

Vlad Georgescu Summertime Pub

Cei prezenti vor avea parte de o combinatie de mentalism, magie si comedie unica in Romania, si lucruri imposibile care se intampla chiar in fata invitatiilor. Ei devin vedetele spectacolului, sunt chemati pe scena, li se citesc gandurile, sunt ajutati sa faca lucruri imposibile, totul pigmentat cu multe glume si intorsaturi.
Vrei sa stii cum sa faci cadoul perfect fara nici o cheltuiala? Vrei sa vezi cea mai buna metoda de a cuceri o fata? Vrei sa simti cum e sa ti se citeasca gandurile? Vrei sa aflii ce e in plic? Ce plic? O sa vezi! Vino sa il prinzi pe cel mai bun in actiune! Experimenteaza imposibilul! In primul rand, Vlad este un artist. Este un creator, nu este doar un executant.
El vede magia cu alti ochi si asta se simte in spectacolele lui. De fiecare data incearca sa transmita ceva. Totul are un mesaj ascuns, o morala, o idee. In al doilea rand, Vlad este un entertainer. Sutele de ore pe scena, in fata oamenilor isi spun cuvantul. Stie cum sa controleze publicul, cum sa il domine, cum sa ii ofere din toate cate putin, astfel incat sa atraga atentia chiar si celui mai sceptic spectator. In al treilea rand, Vlad este un magician.
Pretul unui bilet la acest spectacol magic este de 15 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola