Cauta
Adauga
Sign In

Serbeaza Floriile în ALBASTRU – Ediția 2015

Alaturi de artizanii acestei initiative – Club Rotary Donaris Galati – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi va invita la cea de-a DOUA EDITIE a evenimentului caritabil: “SERBEAZA FLORIILE IN ALBASTRU!“, organizat, duminica 5 aprilie 2015, pe tot parcursul zilei, pe Faleza Inferioara din Galati, la Foisor.

serbeaza-floriile-in-albastru

Asa cum v-a obisnuit de 4 ani incoace, in luna aprilie, APCA organizeaza diverse evenimente, pentru a marca Luna constientizarii autismului si, astfel de la an la an, pun caramida cu caramida pentru a crearea o punte de legatura intre cauza copiilor SPECIALI si comunitatea locala.
Asadar, va lansam si anul acesta indemnul: Orasul esti TU, implica-te si ALTFEL!
Puteti servi produse traditionale din peste, intr-un ambient placut in aer liber, bucurandu-va de momente artistice deosebite! Vanzarea tuturor produselor are scop CARITABIL, fondurile astfel stranse fiind donate copiilor cu autism din APCA Galati.
Serbeaza și tu Floriile in ALBASTRU, culoarea luptei impotriva AUTISMULUI ! Fii si tu un sustinator al cauzei noastre, alaturi de organizatorii acestul eveniment: Club Rotary Donaris Galati, Rotaract Galati, Interact Galati, Restaurant Takis.
“Autismul este RECUPERABIL – Hai sa luptam IMPREUNA ! “

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola