Cauta
Adauga
Sign In

Serbeaza Floriile în ALBASTRU – Ediția 2015

Alaturi de artizanii acestei initiative – Club Rotary Donaris Galati – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi va invita la cea de-a DOUA EDITIE a evenimentului caritabil: „SERBEAZA FLORIILE IN ALBASTRU!„, organizat, duminica 5 aprilie 2015, pe tot parcursul zilei, pe Faleza Inferioara din Galati, la Foisor.

serbeaza-floriile-in-albastru

Asa cum v-a obisnuit de 4 ani incoace, in luna aprilie, APCA organizeaza diverse evenimente, pentru a marca Luna constientizarii autismului si, astfel de la an la an, pun caramida cu caramida pentru a crearea o punte de legatura intre cauza copiilor SPECIALI si comunitatea locala.
Asadar, va lansam si anul acesta indemnul: Orasul esti TU, implica-te si ALTFEL!
Puteti servi produse traditionale din peste, intr-un ambient placut in aer liber, bucurandu-va de momente artistice deosebite! Vanzarea tuturor produselor are scop CARITABIL, fondurile astfel stranse fiind donate copiilor cu autism din APCA Galati.
Serbeaza și tu Floriile in ALBASTRU, culoarea luptei impotriva AUTISMULUI ! Fii si tu un sustinator al cauzei noastre, alaturi de organizatorii acestul eveniment: Club Rotary Donaris Galati, Rotaract Galati, Interact Galati, Restaurant Takis.
„Autismul este RECUPERABIL – Hai sa luptam IMPREUNA ! „

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola