Seara greceasca cu Ionuţ Galani & Band, pe 27 martie la Teatris

Îndrăgitul cântăreţ de muzică grecească, Ionuţ Galani, va susţine, alaturi de band-ul său, un concert care va încânta publicul cu melodii greceşti celebre, într-o versiune şi o interpretare cât mai apropiate de original.

Evenimentul va avea loc vineri, 27 martie, incepand cu ora 21.oo, la Teatris, unde toti iubitorii de petreceri cu tematică grecească se pot delecta cu muzică şi dansuri specifice. Virtuoşi ai instrumentelor tradiţionale greceşti, precum bouzouki, membrii band-ului lui Ionuţ Galani sunt o completare excelentă la spectacolele oferite. Formatia Ionut Galani  garanteaza distractie si voie buna si propune piese deosebite si atent alese pentru fiecare eveniment in parte.
Ionut Galani este artistul care, impreuna cu formatia sa, transformă atmosfera petrecerilor, atat private cat si publice, intr-una incendiara si de neuitat.Ionuţ Galani este unul dintre artiştii constanțeni care au reuşit să se lanseze pe piaţa muzicală. A devenit cunoscut datorită interpretării de excepţie a muzicii greceşti, precum şi a colaborării cu Carmen Şerban, la melodia „Palamakia”.
Artistul a castigat diverse premii si trofee la festivaluri de muzica usoara din Romania, plus multiple participari si premii obtinute la diverse manifestari culturale in Grecia. devenit cunoscut datorită interpretării de excepţie a muzicii greceşti, precum şi a colaborării cu Carmen Şerban, la melodia „Palamakia”. Născut pe 10 iunie 1978, absolvent al Şcolii Populare de Arte, Ionuţ Galani este de etnie aromana, bunicii săi fiind nascuti in Grecia, de mic a fost inconjurat de muzica si dansuri grecesti. A scos pe piata albume precum „Palamakia”, „Cu Luna eu vorbesc”, „35 live Tranda Pende” si ” Greek Summer”.
Pretul unui bilet la acest spectacol este de 60 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola