Cauta
Adauga
Sign In

Se întâmplă în lume: Un judecător rus care a lucrat la un caz împotriva fiicei lui Kadîrov a murit în explozia de pe podul Kerch

Se întâmplă în lume: Un judecător rus care a lucrat la un caz împotriva fiicei lui Kadîrov a murit în explozia de pe podul Kerch

explozia de pe podul Kerch

Un judecător rus care a supravegheat cazuri importante, a fost ucis în explozia care a paralizat podul Kerch. Se crede că Serghei Maslov, în vârstă de 42 de ani, conducea Cadillac Escalade negru alături de un camion atunci când o explozie uriașă a distrus podul în primele ore ale zilei de sâmbătă, ceea ce a provocat un răspuns furios din partea lui Vladimir Putin.

Un judectător rus, mort în explozia de pe podul Kerch

Maslov conducea alături de trei prieteni când a avut loc explozia. Toți patru au fost uciși.

Judecătorul a mai supervizat anterior cazuri judiciare în care au fost implicate fiica lui Ramzan Kadîrov, un apropiat al lui Putin, și gigantul energetic de stat Gazprom.

Ziarul local Moskovsky Komsomolets a fost primul care a raportat moartea lui Maslov, susținând că acesta conducea mașina care a fost văzută pe imaginile de pe camerele de supraveghere depășind un camion care, potrivit anchetatorilor ruși, ar fi provocat explozia, scrie DailyMail.

Mașina a căzut în ocean după ce explozia a provocat prăbușirea unei părți a podului, iar trupurile victimelor au fost scoase din apă.

Anchetatorii ruși au declarat inițial că trei persoane au murit. Dar acum se pare că numărul real al morților a fost de cinci, inclusiv Maslov. Nu este clar de ce moartea lor nu a fost raportată până acum.

Judecătorul avea reputație de „incoruptibil”

Maslov deținea mașina din 2017 și le spusese colegilor că își lua o vacanță în Crimeea anexată, unde deținea terenuri.

O sursă juridică a declarat că era ‘neobișnuit de independent și incoruptibil’, care se pronunța în ‘cazuri sensibile’ care implicau dispute de afaceri.

Canalul de telegram Cheka-OGPU a declarat că Maslov ‘conducea un Cadillac uriaș și greu, care s-a aflat în epicentrul exploziei’.

Postul de televiziune a speculat că este posibil ca explozibilii să se fi aflat în vehicul, mai degrabă decât în camion. Judecătorul a lucrat la cazuri de profil înalt, în care erau implicate sume gigantice.

„Ultimul caz care a intrat în procedura judecătorului a fost cel în care fiica lui Ramzan Kadîrov a acționat în calitate de acuzat”, conform televiziunii.

Aishat Kadyrova, în vârstă de 23 de ani, este creatoare de modă și unul dintre cei 12 copii ai lui Ramzan Kadîrov.


Citiți articolul original pe playtech.ro

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola