Cauta
Adauga
Sign In

Se da startul la inscrierile pentru GROW

growOrganizaţia studenţească AIESEC Galaţi organizează, în colaborare cu Şcoala de Valori, o nouă ediţie a unuia dintre cele mai bune proiecte de educaţie non-formală din România – GROW ajunge şi în iarna asta la elevii claselor a IX-a şi a X-a pentru a le oferi un conţinut educaţional complementar activităţilor şcolare. În perioada 20 ianuarie – 9 martie, elevii vor participa la 10 ateliere de lucru interactive, susţinute în limba engleză de către studeţii din afara ţării veniţi în oraşul nostru special pentru a lucra cu tinerii. Cei care vor participa la GROW vor dobândi atât cunoştinţe teoretice dar în special şi practice, oferite într-un mod interactiv în cadrul sesiunilor de proactivitate, antreprenoriat, leadership, realizarea unui CV cât mai bine structurat şi multe altele.
„În perioada 20 Noiembrie – 20 Decembrie, membrii AIESEC Galați vor promova proiectul în rândul liceelor, însă elevii doritori să participe la Grow, se pot înscrie și online la www.growedu.ro/apply. Proiectul se va desfășura în perioada 20 Ianuarie – 9 Martie, perioadă în care elevii înscriși vor lucra cu studenții străini ce le vor oferi informații utile unei dezvoltări armonioase”, ne-a explicat Oana Cristina Ilie, de la departamentul de Comunicare al AIESEC Galaţi.
Proiectul Grow se bucură de sprijinul Ministerului Educației Naționale și a fost premiat în anul 2012 pentru ”Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European. În luna noiembrie 2013, AIESEC Galați a primit premiul pentru cele mai calitative ediții ale proiectului Grow, din țară. Distincţia a fost oferită de către Școala de Valori pentru impactul calitativ adus în rândul liceenilor gălățeni.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola