Cauta
Adauga
Sign In

growOrganizaţia studenţească AIESEC Galaţi organizează, în colaborare cu Şcoala de Valori, o nouă ediţie a unuia dintre cele mai bune proiecte de educaţie non-formală din România – GROW ajunge şi în iarna asta la elevii claselor a IX-a şi a X-a pentru a le oferi un conţinut educaţional complementar activităţilor şcolare. În perioada 20 ianuarie – 9 martie, elevii vor participa la 10 ateliere de lucru interactive, susţinute în limba engleză de către studeţii din afara ţării veniţi în oraşul nostru special pentru a lucra cu tinerii. Cei care vor participa la GROW vor dobândi atât cunoştinţe teoretice dar în special şi practice, oferite într-un mod interactiv în cadrul sesiunilor de proactivitate, antreprenoriat, leadership, realizarea unui CV cât mai bine structurat şi multe altele.
“În perioada 20 Noiembrie – 20 Decembrie, membrii AIESEC Galați vor promova proiectul în rândul liceelor, însă elevii doritori să participe la Grow, se pot înscrie și online la www.growedu.ro/apply. Proiectul se va desfășura în perioada 20 Ianuarie – 9 Martie, perioadă în care elevii înscriși vor lucra cu studenții străini ce le vor oferi informații utile unei dezvoltări armonioase”, ne-a explicat Oana Cristina Ilie, de la departamentul de Comunicare al AIESEC Galaţi.
Proiectul Grow se bucură de sprijinul Ministerului Educației Naționale și a fost premiat în anul 2012 pentru ”Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” de către Parlamentul European. În luna noiembrie 2013, AIESEC Galați a primit premiul pentru cele mai calitative ediții ale proiectului Grow, din țară. Distincţia a fost oferită de către Școala de Valori pentru impactul calitativ adus în rândul liceenilor gălățeni.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola