Cauta
Adauga
Sign In

Scoala de vară „Pasi in lumea pasarilor”

În perioada 15 – 19 iulie 2013, secţia Muzeu din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, organizează cea de a III-a ediţie a Şcolii de vară de ornitologie „Paşi în lume păsărilor”, manifestare care îşi propune implicarea elevilor în activităţi de cunoaştere a diversităţii speciilor de păsări care populează spaţiile verzi din oraşul Galaţi, a metodelor de observare şi determinare a acestora, prin însuşirea şi experimentarea practicilor utilizate de către cercetătorii care profesează în domeniul ştiinţelor zoologice.
„Cursurile se vor desfăşura la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, unde elevii vor putea afla informaţii privind biologia şi ecologia păsărilor. Cursanţii vor avea şi câteva deplasări în teren (Grădina Botanică, Faleza Dunării) unde, împreună cu specialişti, vor încerca să determine speciile de păsări cu ajutorul binoclului dar şi după cântecul lor”, a declarat muzeograf Viorica Arcan, coordonatorul acţiunii. Şcoala de Vară de Ornitologie  se adresează elevilor claselor V-VIII, care vor să-şi petreacă vacanţa într-un mod plăcut şi aproape de natură. Organizatorii îşi propun să ofere informaţii suplimentare elevilor care vor participa la acest proiect educaţional, care vin în completarea cunoştinţelor impuse prin programa  şcolară de biologie cu date ştiinţifice, teoretice şi aplicate, de zoologie, ecologie şi muzeologie.
Pentru detalii şi înscrieri în cadrul acestui proiect educaţional, cei interesaţi pot suna la secretariatul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi – tel. 0236411898.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola