Concert Sarmalele Reci @ Zodiar, 30 martie

In anul in care sarbatoresc 20 de ani de muzica, dupa opt albume, sute de concerte in toata tara, dar si in strainatate, Sarmalele Reci pornesc in turneu national.
Una dintre cele mai logevive si mai coerente trupe ale rock-ului romanesc, Sarmalele Reci, vine in fata publicului din intreaga tara cu binecunoscutele piese cu mesaj social, cu ironia fina, dar si cu repertoriul liric, in care romantismul se imbina cu cugetarile maturitatii despre viata, dragoste si lume.
Publicul va avea bucuria de a se reintalni cu trupa Sarmalele Reci pe care o va regasi in mare forma, cu pofta de cantat si plina de energie. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Dragan, Vlady Sateanu, Mircea Laszlo Horvath sunt azi mai trecuti prin viata, mai impliniti din punct de vedere muzical, dar la fel de entuziasti ca la primul concert.
Turneul „Sarmalele Reci – Anul douazeci” aduce in fata publicului piesele esentiale ale trupei, din toate perioadele: „Tara de vrea prost”, „Aurolac”, „Prostia la putere”, „Gasca de la bloc”, „Maniac”, „Haos.ro” sau „sprit de vara”, „Cocktail Molotov”, „Violeta”, „Telefonul nu mai suna”, „Daca n-ai fi tu” sau cel mai recent single „Nu mai fac”. Toate se potrivesc la fel de bine astazi, ca in ziua, mai recenta sau mai indepartata, in care au fost lansate.

zodiar-30martie

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola