De Sarbatorile Galatiului, saptamana Caragiale la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați organizează o săptămână de spectacole, în perioada 26 – 30 noiembrie, pentru a marca anul dedicat marelui dramaturg Caragiale prin evenimentul desfăşurat cu ocazia Sărbătorilor Galaţiului. Spectatorii vor avea ocazia de a se bucura de cinci piese de teatru de excepţie ale lui Caragiale iar în ultima zi, organizatorii au promis intrarea liberă.
„Conceput încă de la începutul anului, dar ca timp, era ideal pentru săptămâna Sărbătorilor Galaţiului. Astfel, ne-am gândit să sărbătorim centenarul Caragiale cu o săptămână de spectacole. Vineri este ziua noastră, a gălăţenilor şi vom avea uşile deschise pentru „Magnum Mophtologicum”, schiţele Caragiale. Cine vrea, poate să se încălzească, după ce se plimbă pe străzile oraşului la celelalte manifestări. Era firesc ca într-o zi să lăsăm uşile deschise şi să nu câştigăm nimic din vânzarea biletelor. Intrarea este liberă tuturor celor care vor avea loc în sală. După ce se va umple sala, uşile de vor închide. Eu sper să se umple”, a explicat Vlad Vasiliu, directorul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.
Programul săptămânii Caragiale:
Luni, 26 noiembrie – „Conu” Leonida faţă cu reacţiunea” – Teatrul Dramatic „Fani Tardini”
Marţi, 27 noiembrie – Teatrul din Bârlad „Victor Ion Popa” prezintă „O noapte furtunoasă”
Miercuri, 28 noiembrie – Teatrul „Maria Filotti” din Brăila trebuia să pună în scenă piesa „O scrisoare pierdută”, dar din cauza problemelor de sănătate ale actorilor, a fost anulată. Astfel, pentru ziua de miercuri nu a fost stabilit niciun spectacol.
Joi, 29 noiembrie – Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați va prezenta, în premieră, „Năpasta” lui Caragiale, ultima premieră din acest an.
Vineri, 30 noiembrie – „Magnum Mophtologicum”
Toate spectacolele încep la ora 19.00, iar preţul biletelor este cel obişnuit – 8 lei pentru elevi, studenţi, grupuri organizate şi pensionari şi 18 lei, pentru celelalte categorii de persoane. Vineri, intrarea este liberă.

Comentarii - 1

livia

livia

Initiativa laudabila: Saptamana CARAGIALE. Spre bucuria lui NENEA IANCU. Sigur, de-acolo, de unde se odihneste… intru vecie, se bucura. Felicitari!

noiembrie 26, 2012 2:24 am Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola