Cauta
Adauga
Sign In

Săptămâna Națională a Voluntariatului, 11 – 17 mai 2015

Săptămâna Națională a Voluntariatului, 11 – 17 mai 2015

În perioada 11 – 17 mai 2015, Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” vă invită la manifestările incluse în programul Săptămâna Națională a Voluntariatului, ediția a XIV-a, al cărui promotor la nivel național este ”Pro Vobis – Centrul Național de Resurse în Voluntariat”.

afis SNV 2015

Activitățile bibliotecii județene din acest an fac parte din Programul ”BVAU – Star Voluntar”, inclus în Proiectul Național ”Raftul cu inițiativă”, finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG România și sunt adresate voluntarilor, organizațiilor care promovează voluntariatul, precum și susținătorilor din rândul comunității gălățene.
Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” recrutează 10 voluntari pentru organizarea Crosului Voluntarilor, care va avea loc vineri, 15 mai 2015, începând cu ora 17:00 pe Faleza Inferioară a Dunării, cu punct de referință la Foișor.
Manifestarea se înscrie în Săptămâna Națională a Voluntariatului, 11-17 mai 2015, organizată la Galați în parteneriat cu Pro Vobis – Centrul Național de Resurse în Voluntariat, în cadrul Proiectului ”Raftul cu inițiavă”. Selecția va avea loc miercuri, 13 mai a.c. 2015, la ora 14:30, la sediul din Str. Mihai Bravu nr. 16, Sala ”Mihai Eminescu”.
Condițiile de participare: vârsta între 18 și 35 ani, înălțime: minim 1,75, condiție fizică bună. Voluntarii implicați vor primi certificate. Candidații vor prezenta copie după cartea de identitate și vor completa un formular tip de înscriere care se poate procura de la secretariat sau se poate descărca de pe site-ul instituției, la secțiunea Voluntariat.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola