Săptămâna Mondială a Alăptării la Hyperclinica MedLife Galați

Hyperclinica MedLife Galați susţine alăptarea naturală şi vine în întâmpinarea nevoilor mămicilor și viitoarelor mămici care îşi doresc să alăpteze, organizând o serie de acţiuni prin care să le ajute să depăşească provocările care apar în procesul alăptării.

Astfel, joi, 7 august, începând cu ora 10:00, mămicile şi viitoarele mămici sunt invitate la seminarul interactiv cu tema „Alăptarea, o experienţă unică pentru mamă şi copil”, susţinut de Dr. Dana Mihalache, medic specialist pediatrie, Hyperclinica MedLife Galați.  Seminarul se va desfăşura în cadrul Hyperclinicii MedLife Galaţi de pe strada Iacob Lahovary, nr. 4-6, iar participarea este gratuită. În cadrul seminarului, mămicile şi viitoarele mămici vor afla lucruri interesante despre avantajele alăptării, când şi cum este bine să alăpteze, poziţiile optime în timpul alăptării, dificultăţile care apar în perioada alăptării. Totodată participantele la eveniment vor învăţa ce ar trebui să facă în cazul „grevei suptului”, când au probleme cu sânii, dar şi multe alte lucruri utile.

Hyperclinica MedLife Galati exterior

Pentru a participa la seminar, mămicile trebuie să se înscrie telefonic la numerele 0236/495.292 sau 0753.53.53.22 sau să trimită un e-mail cu titlul „Seminar alăptare” la adresa [email protected] şi să precizeze numele, prenumele şi un număr de telefon.
Mai mult, pe tot parcursul lunii august, Dr. Dana Mihalache aşteaptă mămicile la şedinţe individuale gratuite de consiliere în alăptare. Mămicile interesate se pot programa la numărul de call center 0236/960 sau în recepția clinicii, conform programului medicului, care poate fi consultat aici.
Evenimentele organizate de Hyperclinica MedLife Galaţi fac parte din acţiunile dedicate Săptămânii Mondiale a Alăptării și au drept obiectiv informarea mamelor cu privire la beneficiile alăptării naturale a bebeluşilor.
Potrivit ultimului studiu realizat de UNICEF în 2012, România se află pe ultimul loc în Europa privind rata alăptării.

Hyperclinica MedLife Galati exterior2

Despre MedLife Galaţi:
Inaugurată în aprilie 2014, Hyperclinica MedLife Galați este cea mai modernă clinică privată din regiune, care pune la dispoziția pacienților aparatură modernă și echipamente medicale de ultimă oră, precum și servicii de imagistică, analize de laborator, consultații și investigații complete pentru peste 20 de specialități medicale, într-un singur loc.
Programul de funcționare al clinicii este de luni până  vineri între orele 07:00 – 21:00 și sâmbăta între orele 07:00 – 15:00.
Despre MedLife:
MedLife activează pe piața din România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală.
Compania acoperă toate zonele de activitate medicală: ambulatoriu, spitale, maternităţi, laboratoare, farmacii, toate acestea constituind Sistemul Medical MedLife.
În prezent, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 11 Hyperclinici din Bucureşti, Timişoara, Braşov, Arad, Galați și Iași, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale în Bucureşti, Braşov şi Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie şi unul de Obstetrică-Ginecologie, 3 maternităţi în Bucureşti şi în ţară, 30 de centre medicale generaliste în Bucureşti şi în ţară, 9 centre de excelenţă cu specializare unică, 7 farmacii proprii reunite sub rețeaua PharmaLife Med şi în colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toată ţara.
MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București în calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și UNICEF, Maternitatea MedLife fiind totodată și prima maternitate privată din capitală care deține acest statut. Alte două maternități din rețeaua MedLife sunt în curs de acreditare pentru acest program.
Conform studiului internațional realizat de Reader’s Digest, MedLife este pentru al cincilea an consecutiv cel mai de încredere brand în rândul românilor la categoria “Clinică Privată”, iar în ultimii cinci ani, studiile de piață derulate la nivel național plasează constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinică-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a câștigat în ultimii doi ani premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Comentarii - 1

pavele

pavele

Un articol reclama.

septembrie 23, 2014 4:02 pm Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola