Sanatate prin utilizarea de sisteme de incalzire in pardoseala

Mai sunt cateva luni si sezonul rece urmeaza sa isi faca simtita prezenta, tocmai de aceea, echipa AMASS va recomanda sa urmati acea vorba din intelepciunea batranilor “iarna fa-ti car, iar vara fa-ti sanie” . Mai exact in cazul nostru, acum in vara este cel mai bine sa va pregatiti caminul pentru iarna. Odata cu anotimpul rece, fiecare roman care are centrala termica are in fata sa problema facturilor la gaz care pe zi ce trece se maresc in mod continuu desi in casa abia daca merge centrala. Pentru a scapa de cosmarul facturilor, va oferim cele mai performante sisteme de incalzire in pardoseala cu ajutorul carora veti putea creea o atmosfera placuta si primitoare fara a va mai face griji legate de factura la gaz sau current, AMASS.

Underfloor_heating_pipes

Diferenta dintre sistemele clasice si cel de incalzire in pardoseala
Pe langa pretul redus al facturilor, aceste sisteme de incalzire in pardoseala ofera si un alt avantaj suprem, am putea spune noi. Cea mai des intalnita problema la echipamentele de incalzire clasice este aceea a aerului rece de la nivelul picioarelor, ducand atat la o senzatie de discomfort, dar si la aparitia unor afectiuni sau agravarea celor existente (raceli, aer uscat).
Pentru a intelege mai bine situatia, trebuie detaliat modul in care actioneaza legile termo-dinamicii intr-o camera cu un radiator, iar apoi vom observa care este sensul de circulare a aerului intr-o camera cu un sistem de incalzire in pardoseala pe clabluri electrice de incalzire.
Radiatorul este ceea ce noi numim punct de angrenare a aerului. Se stie ca aerul cald are tendinta de a se dilata, iar din cauza volumului marit, greutatea unui metru3 de aer cald  este mai mica decat la cel rece. Astfel, aerul rece intra prin partea de jos a unui radiator, iar in urma incalzirii sale, urca spre partea superioara a elementului de incalzire.
Astfel, in interiorul camerei se va crea un curent circular de aer cu temperaturi mai crescute in partea superioara a camerei si mai scazute la nivelul pardoselii. De aici pleaca si problemele de sanatate cauzate de curenti de aer rece.
Trecand la sistemul de incalzire in pardoseala, aici situatia este cu totul alta. Deoarece pardoseala prin intreaga ei suprafata este insasi elementul de incalzire, curentii de aer cald pleaca direct de la nivelul pardoselii si se raceste cu doar 2 grade (diferenta pe care corpul uman nici n-o poate percepe) undeva pe la inaltimea de 2 metri. (1 grad pe fiecare metru de inaltime)
Sanatate si stare de bine cu ajutorul produselor noastre
Astfel, daca la nivelul pardoselei avem temperatura de sa zicem 24o Celsius, la inaltimea de 2 metri, vom avea undeva pe la 22o C. Ce inseamna asta pentru sanatate? Ei bine, cei mai invarsta nu vor mai avea probleme cu durerile de reumatism, iar cei mai mici se vor putea juca fara nici o grija pe gresie, fara a va mai fi teama de curentii de aer rece ce le-ar putea provoca diferite afectiuni.
AMASS va ofera, asadar, nu numai simple sisteme de incalzire in pardoseala ci va ofera o solutie si alternativa sanatoasa, fiabila si de lunga durata (garantie de 20 de ani) pentru comfortul casei dumneavoastra.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola