Salon expoziţional „Feeria cristalelor”, la Grădina Botanică

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va gazdui vineri, 13 mai 2016, cu începere de la ora 12.00, vernisajul Salonului expoziţional „Feeria Cristalelor”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa publicului vizitator fascinanta lume a mineralelor.

feerie

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei muzeale, la manifestare vor expune colecţionari din Bucureşti, Tulcea, Baia Mare, Sângeorz-Băi (Bistriţa-Năsăud) şi Galaţi.
Timp de trei zile, în holul mare de la parterul muzeului vor fi prezentate şi oferite spre vânzare publicului o mare diveristate de bijuterii unicat din pietre naturale, sidef, coral, perle sau chihlimbar, pietre semipreţioase, cristale, colecţii de minerale, eşantioane minerale, minerale şlefuite, geme, fosile, produse ornamentale din piatră, obiecte decorative.
În zona centrală a spaţiului expoziţional, se va putea admira microexpoziţia „Minerale şi cristale”, care va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe data de 5 iunie 2016. Microexpoziţia evidenţiază exponate de mineralogie din patrimoniul ştiinţific al instituţiei gălăţene.
Pietrele provin din toate colţurile lumii: geode şi cuarţ din Brazilia, lemn silicifiat, calcedonie, flori de mină (renumitele stibine, calcite, cuarţuri) din România, opal din Australia sau malachit din Congo.
„Feeria Cristalelor” se va desfăşura în perioada 13 – 15 mai 2016, programul de vizitare fiind  vineri intre orele10.00 si18.00, sâmbătă şi duminică intre orele 10.00 si 20.00.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola