Rock alternativ cu trupa The Mono Jacks, la Daily Pub

Veste buna pentru iubitorii de rock alternativ. Trupa The Mono Jacks a revenit pe scena alternativă, in primăvara lui 2015, după o pauză de aproximativ doi ani.

Baietii au revenit cu un nou single denumit „Tablou”, si va fi una dintre piesele pe care le vor cânta, sâmbătă, 23 ianuarie 2016, începând cu ora 21.00, în Daily Pub. Rock-ul Alternativ va răsuna in Daily Pub, cu Doru Trăscău (voce, chitară), Alex ‘Grim’ Tomescu (bass), Dragoș Strat (chitară) și Mihai Popescu (tobe), si cu siguranta va fi un concert plin de energie. Trupa se întoarce într-o nouă abordare, schimbarea cea mai mare fiind versurile care, conform lui Doru, vor fi de-acum încolo preponderent în limba română. „Tablou” este, dupa cum sustin artistii, o poveste despre iubire și șanse ratate, inspirată dintr-o întâmplare adevărată.

the mono jacks

The Mono Jacks, trupa de rock alternativ din București, România, creata de Doru Trascau (voce / chitară), în 2008, a inclus pe Dorian Cazacu (tobe), Florin Vasile (chitara / voce) și Alex Tomescu (bas). Au scos un album în 2010 (Now in Stereo) și un EP în 2011 (Fortunes), dar în toamna lui 2013 s-au despartit. Despre tabloul complet al despărţirilor, revederilor, dar şi al superstiţiilor va cânta trupa The Mono Jacks la concertul de sambata. The Mono Jacks sunt o colecţie de gânduri şi emoţii puse pe note, care vor cuceri publicul galatean.
Pretul unui bilet pentru acest concert este de 30 de lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola